Neler Yeni

Yardım iPhone 13 almayı düşünüyorum

Yamishu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Demir
İyi akşamlar şimdi aklıma takılan bir şey var 2 aya iPhone almayı planlıyorum yani 15 Temmuz gibi alabilme şansım var birikim yapıyorum birikimimi altın şeklinde yapıyorum ki zamlardan etkilenmeyim istediğim telefon iPhone 13 ilk iPhone model telefonum olduğundan Pro verisyonlarını düşünmedim zaten en az 15 Pro almak gerek diğerleri ikinci el benim sormak istediğim kısım şu sizce iPhone 16'nın çıkmasını beklemeli miyim fiyatlarda bir indirim olur mu yani o zamana kadar zaten birikim yapacağım yapmasam bile sizce zam gelse zarara girer miyim ne de olsa bu fiyatlar kur durumuna göre artış olmuyor mu benim yatırımım da ona göre artacaktır yani ben öyle düşünüyorum sizce beklemek mantıklı mı zamlansa bile benim altınım olduğundan beni etkiler mi fikrinizi alabilir miyim?

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
İyi akşamlar şimdi aklıma takılan bir şey var 2 aya iPhone almayı planlıyorum yani 15 Temmuz gibi alabilme şansım var birikim yapıyorum birikimimi altın şeklinde yapıyorum ki zamlardan etkilenmeyim istediğim telefon iPhone 13 ilk iPhone model telefonum olduğundan Pro verisyonlarını düşünmedim zaten en az 15 Pro almak gerek diğerleri ikinci el benim sormak istediğim kısım şu sizce iPhone 16'nın çıkmasını beklemeli miyim fiyatlarda bir indirim olur mu yani o zamana kadar zaten birikim yapacağım yapmasam bile sizce zam gelse zarara girer miyim ne de olsa bu fiyatlar kur durumuna göre artış olmuyor mu benim yatırımım da ona göre artacaktır yani ben öyle düşünüyorum sizce beklemek mantıklı mı zamlansa bile benim altınım olduğundan beni etkiler mi fikrinizi alabilir miyim?
Hocam kasımda 33.800 e aldım şuan 36.499 :D beklesen ve zamlansa da aman aman bir fark olacağını sanmıyorum şahsen. Belki o arada yapacağın birikimle model yükseltme şansın da olur. Bekleyebilirsin ama ytd tabi :D

Yamishu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kasımda 33.800 e aldım şuan 36.499 :D beklesen ve zamlansa da aman aman bir fark olacağını sanmıyorum şahsen. Belki o arada yapacağın birikimle model yükseltme şansın da olur. Bekleyebilirsin ama ytd tabi :D
Ben de öyle düşünüyorum en azından fazla bir zam olmaz hem daha nereye gidecek bu fiyatlar alınmaz duruma gelir türkiye de diğer türlü 14 almak biraz mantıksız geliyor model açısından belki o zaman 15 e zorlarım :D

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Ben de öyle düşünüyorum en azından fazla bir zam olmaz hem daha nereye gidecek bu fiyatlar alınmaz duruma gelir türkiye de diğer türlü 14 almak biraz mantıksız geliyor model açısından belki o zaman 15 e zorlarım :D
Valla çıkabildiğin kadar çık. İlk iphone telefonunsa 11 de olsa olurmuş dersin başta :D ama sonra keşke çıkabilseydim dedim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,529
İsim
uwu
babam kullanıyor arada bende yarım saat fln kullanıyorum cihaz güzel pubgmde hdr60 fps ve uhd 40 fps asla kasmıyor normal kullanıcıya çok uzun süre dayanır. ama 2. el alabilme şansın varsa 13 pro ayrı bir cihaz

bende almayı düşünüyorum yd ama bi süpriz olursa belki tr olur

cannes1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Daniel
Bence biraz şans burası Türkiye her an her şey olabiliyor fakat şuan acil bir durumun yoksa 16 almayı bekle bence

Yamishu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence biraz şans burası Türkiye her an her şey olabiliyor fakat şuan acil bir durumun yoksa 16 almayı bekle bence
16 almayı değil de benim düşüncem fiyatlarda düşüş olursa eski modellerde 15 falan alamyı düşünebilirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Almışken yüksek model al bekle paranı biriktir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
16 almayı değil de benim düşüncem fiyatlarda düşüş olursa eski modellerde 15 falan alamyı düşünebilirim
fiyatlarda düşüş olma şansı falan yok hocam yenisi çıktığında da apple ürünleri ya sabit kalıyor ya beklentiniz aksine yükseliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom