IOS iPhone 13 kamerası nasıldır

Ahmet South

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
YouTubeda gezerken iPhone 13 videolarına denk geldim ve yorumlarda genelde pek memnun olduklarını söyleyemem acaba kamera ayarı yapmadıkları icin mi yoksa cidden kamerasi iyi değil mi kullananlar veya konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa cok memnun olurum

13'ün kamerasından memnun olmayan 15 Pro'dan da olmaz. Apple cihazların karakteristikleri çok çok benzer.
Derdin çektiğim fotoğraf gördüğüme benzesin ise memnun etmeyecek tarafı yok bence. Derdin ben her şeyi canlı, gölgeleri parlak, renkleri ve kontrastı abartı istiyorum dersen memnun etmez.

13'ün kamerasından memnun olmayan 15 Pro'dan da olmaz. Apple cihazların karakteristikleri çok çok benzer.
Derdin çektiğim fotoğraf gördüğüme benzesin ise memnun etmeyecek tarafı yok bence. Derdin ben her şeyi canlı, gölgeleri parlak, renkleri ve kontrastı abartı istiyorum dersen memnun etmez.
gördüğüm gibi görsem yeter aşırı detaya gerek yok teşekkürler cevap için

Açıklaman mükemmel. Daha doğrusu bu kadar inciğine boncuğuna takılan bir insan 13 değil hiçbir haltta memnun olamaz gibi.

sizde 13 vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum
Doğru ama ben o kadar takılmıyorum. İşlemci, kamera ve bataryasından o kadar memnunum ki pili %100 de kalıp güncel olsa 10 yıl bile kullanırım.

13 kendini kanıtlamış ve çok güzel bir cihaz. Tereddüt etmeden alabilirsin hocam. Gördüğünle çektiğin aynı.

Doğru ama ben o kadar takılmıyorum. İşlemci, kamera ve bataryasından o kadar memnunum ki pili %100 de kalıp güncel olsa 10 yıl bile kullanırım.
Hocam pil değişimi için apple yetkili servisleri garanti dışı kaç liraya değişim yapılıyo? apple yetkili servis dısında guvenılır nereden degısım yapabılırım?

Hocam pil değişimi için apple yetkili servisleri garanti dışı kaç liraya değişim yapılıyo? apple yetkili servis dısında guvenılır nereden degısım yapabılırım?
Apple dışarıya parça vermiyor. Bu sebeple çıkma parça olmadığı sürece orijinal parça olmuyor yetkili servis dışında

Geri