üzcek bi telefon değil güzeldir rahat bi şekilde 4 yıl götürür gibi kulanıma bağlı olarak andiroid sorun olurmu ve bütçe nedirIphone 14 almak istiyorum kaç yıl gider ve performans açısından iyi mi
iPhone 14, güçlü bir donanım ve yazılım desteğiyle uzun ömürlü bir cihazdır. Apple genellikle cihazlarına 5-6 yıl boyunca iOS güncellemesi sağlar, bu da iPhone 14'ün yazılım desteğinin 2027-2028'e kadar sürebileceği anlamına gelir. Bu süre boyunca telefon, güvenlik güncellemeleri alacak ve uygulamalarla tam uyumlu çalışacaktır.
Performans açısından bakıldığında, iPhone 14, A15 Bionic çip ile oldukça güçlüdür. Bu çip, günlük kullanımda akıcı bir deneyim, hızlı uygulama açılışları ve sorunsuz çoklu görev desteği sunar. Oyun oynama, fotoğraf/video düzenleme gibi yoğun işlemlerde bile performansından ödün vermeyecek bir kapasiteye sahiptir.
Özetle, iPhone 14 en az 6-7 yıl boyunca yüksek performans gösterir ve uzun vadeli kullanım için uygun bir seçimdir.
6-7 yıl abartı olmuş sanki çoğu iPhone en fazla 5 yılda çöp oluyoriPhone 14, güçlü bir donanım ve yazılım desteğiyle uzun ömürlü bir cihazdır. Apple genellikle cihazlarına 5-6 yıl boyunca iOS güncellemesi sağlar, bu da iPhone 14'ün yazılım desteğinin 2027-2028'e kadar sürebileceği anlamına gelir. Bu süre boyunca telefon, güvenlik güncellemeleri alacak ve uygulamalarla tam uyumlu çalışacaktır.
Performans açısından bakıldığında, iPhone 14, A15 Bionic çip ile oldukça güçlüdür. Bu çip, günlük kullanımda akıcı bir deneyim, hızlı uygulama açılışları ve sorunsuz çoklu görev desteği sunar. Oyun oynama, fotoğraf/video düzenleme gibi yoğun işlemlerde bile performansından ödün vermeyecek bir kapasiteye sahiptir.
Özetle, iPhone 14 en az 6-7 yıl boyunca yüksek performans gösterir ve uzun vadeli kullanım için uygun bir seçimdir.
İphone x'i lansman zamanı alan eniştem 2024 başında telefonu değiştirdi değiştirme sebebide bataryaydı batarya değiştirmekle uğraşmak istemedi. gidiyor bu meret iyi bakarsan.6-7 yıl abartı olmuş sanki çoğu iPhone en fazla 5 yılda çöp oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para varsa alınır tabi ki ama fp olarak S24 alman daha iyi
Bu tabir yanlış, 11 kullanan yüzbinlerce kişi var, hala da çatır çatır sorunsuz çalışıyor cihaz.5 yılda çöp oluyor
2020'den beri mayıs 2024'e kadar iphone 11 kullandım ki hala daha iphone x kullanıp memnun olan var çünkü hala canavar gibi telefon , mayıs 2024'te iphone 15 geçtim demem o ki iyi bakarsan babalar gibi sana yetiyor ben 14 de alabilirdim 13 de fakat dynamic island için 15 almak istedim.Iphone 14 almak istiyorum kaç yıl gider ve performans açısından iyi mi
Alinmaz S24+ al seni cok daha fazla goturur ve her acidan daha iyi. ekran olarak daha iyi, daha fazla güncelleme alıcak yani daha uzun götürür. Güvenlik olarak samsung en güvenli android cihazları üretiyor One Ui bilinçli kullanıcı için yeterince güvenli. Perormans olarak %50 daha güçlü. Kamera olarak Düz S23 bile iphone 14 ile kafa kafaya S24 Plus da iyi iş çıkarır. Kesinlikle S24+ tavsiye ederim iphone alıcaksanız pro serisinden başkası alınmaz. Androide karşı önyargılarınızı yıkın, S24+ sizi asla üzmez her konuda daha iyi ve 5000 tl daha ucuz.Iphone 14 almak istiyorum kaç yıl gider ve performans açısından iyi mi
ilk çıktığı günden beri peder iphone 5s kullanıyor bence o kadar büyük konuşmamak lazım sadece batarya değiştirip hayatına devam ediyor 5s bende de 13 var sosyal medya, müzik ve mesajlaşma konuşma harici pek bir şey yapmıyorum eğer böyle kullanacaksan en iyisi iphone yıllar boyu götürüyor al iphone rahat rahat kullan oyun oynayacaksan orasını bilmem telefonda oyun falan uğraşmıyorumSamsung S24FE daha mantıklı onda da 7 yıl güncelleme garantisi var. Bir de hangi telefon olursa olsun 4. yıl da değiştirmek gerekiyor ister iphone olsun ister android
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu videoyu izle fikir edinirsin
kanka o zaman ne alırsan al yeter iphone da gerek yok boş yorum gibi geldiilk çıktığı günden beri peder iphone 5s kullanıyor bence o kadar büyük konuşmamak lazım sadece batarya değiştirip hayatına devam ediyor 5s bende de 13 var sosyal medya, müzik ve mesajlaşma konuşma harici pek bir şey yapmıyorum eğer böyle kullanacaksan en iyisi iphone yıllar boyu götürüyor al iphone rahat rahat kullan oyun oynayacaksan orasını bilmem telefonda oyun falan uğraşmıyorum