K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
iPhone daha iyitm yazmissin detayli bir mesaj bekliyorum sebebin yoksa iphone ovmeyi kes
iPhone daha iyitm yazmissin detayli bir mesaj bekliyorum sebebin yoksa iphone ovmeyi kes
S24+, bir iphone 15 pro kullanıcısı olarak düz iphone alınmaz samsung varkenhemen hemen aynı bütçedeler sizce bu ikisinden hangisini almalıyım ?
degiliPhone daha iyi
Kasmadan kullanmaktan kasıt sadece telefon edebilmeyse onu corbyler de yapıyor. Değil 7 yıllık iphone, tertemiz iphone 12 ile bile instada kasma yaşıyor arkadaşım.evet ağırlaşıyor. 2017 de çıkan iphone 7 hala nasıl kasmadan kullanılıyor?
Sidik yarisi yapmaya gerek yok. iPhone 12 ile ayni dönemde cikmis 4 senelik bir Android telefon da Instagram'da kasabiliyor.Kasmadan kullanmaktan kasıt sadece telefon edebilmeyse onu corbyler de yapıyor. Değil 7 yıllık iphone, tertemiz iphone 12 ile bile instada kasma yaşıyor arkadaşım.
12 kasıyor ise s22 ninde s23 gibi modellerinde kasması lazım ya senin cihazın pili servis yada aşırı ısınmışKasmadan kullanmaktan kasıt sadece telefon edebilmeyse onu corbyler de yapıyor. Değil 7 yıllık iphone, tertemiz iphone 12 ile bile instada kasma yaşıyor arkadaşım.
Evet öyle. Benim demek istediğim 7 senelik iphone kasmıyor lafı yalan. Kendim 2018de iphone8 aldım 3 sene sonra başladı kasmaya sattım. Normal yani hangi marka olursa olsun kasıyor.Sidik yarisi yapmaya gerek yok. iPhone 12 ile ayni dönemde cikmis 4 senelik bir Android telefon da Instagram'da kasabiliyor.
Ben o iyi bu kötü demedim. Apple da kasıyor dedim. Hiçbir ısınma soğuktan donma yok batarya ölmesi falan olmadı.12 kasıyor ise s22 ninde s23 gibi modellerinde kasması lazım ya senin cihazın pili servis yada aşırı ısınmış
fp olarak androidler her zaman daha iyi işlemci gücü cart curt girersek mi 14t alsına döner. ben uzun yıılar boyunca kullanayım sonra takas kampanyasında takas verip üst modele geçecek ise iphone önceden aldığım bi ss i ekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
xr la s21 ultrayı özellikle altını çiziyorum s21 ultra gibi bir tepe model telefonla ips ekranlı tek kameralı ve 60 hz olan xr aynı fiyat Vatan Bilgisayarın verdiği teklif
Evet. Programli eskitmeyi her marka yapiyor. Ben bile 14 Pro kullaniyorum bilerek iOS 17'den 18'e geçmedim çünkü geçersem pil sagligim kötü etkilenecek ve günde 100 sarjla 7 saat bakabiliyorsam 5 saat olacakEvet öyle. Benim demek istediğim 7 senelik iphone kasmıyor lafı yalan. Kendim 2018de iphone8 aldım 3 sene sonra başladı kasmaya sattım. Normal yani hangi marka olursa olsun kasıyor.
Konuşmadegil
boyle cocukca haraketler yapma hep 1 kelime mesaj yaziyorsun iste kes iphone daha iyi konusma tarzi eger gercekten iphonenin daha oldugunu dusunuyorsan sana saygi duyarim ama once sebeplerini soylemelisin belki senin ozel bir kullanim alanin vardir iphone icin ben bilemem ama 5-6 yil once 1 tane ucuz samsung kullanipta gelip samsunga cop demen dogru degil dogru duzgun derdin neyse anlat neden samsung sevmiyorsunKonuşma
256 gb lik modelini kullanıyorum bahsettiğim şey telefon edebilmek değildi 12 nasıl kasıyor? 11 var bende kasma yok. pil sağlığı da performansı etkileyebiliyor.Kasmadan kullanmaktan kasıt sadece telefon edebilmeyse onu corbyler de yapıyor. Değil 7 yıllık iphone, tertemiz iphone 12 ile bile instada kasma yaşıyor arkadaşım.
Abartmayin dostum eskisi kadar kotu degil. Optimizasyon ve yazilim olarak suan gayette iyi.evet iphone 7 cihazım 256gb belleğe sahipti mikrofon arızası çıkarmasaydı hala kullanıyordum. bu yaz sıfır 11'e geçtim ve sorunsuz kullanıyorum. özellik olarak samsung daha iyi laf yok ama yazılım ve optimizasyon işi androidde çöp.