Neler Yeni

İphone 14 mü Samsung s24+ mı ?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
iPhone serisi almani öneririm. iPhone 14 biraz arada kalan ve bana göre bos bir modeldir. Param biraz cebimde kalsin dersen iPhone 13, parami harcayacagim daha düzgün bir sey alacagim dersen iPhone 15 alabilirsin. Bu arada iPhone 15 icin bütcen varsa 2. el iPhone 14 Pro da düsünebilirsin.

Nezha

80+ Bronze
evet ağırlaşıyor. 2017 de çıkan iphone 7 hala nasıl kasmadan kullanılıyor?
Kasmadan kullanmaktan kasıt sadece telefon edebilmeyse onu corbyler de yapıyor. Değil 7 yıllık iphone, tertemiz iphone 12 ile bile instada kasma yaşıyor arkadaşım.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kasmadan kullanmaktan kasıt sadece telefon edebilmeyse onu corbyler de yapıyor. Değil 7 yıllık iphone, tertemiz iphone 12 ile bile instada kasma yaşıyor arkadaşım.
Sidik yarisi yapmaya gerek yok. iPhone 12 ile ayni dönemde cikmis 4 senelik bir Android telefon da Instagram'da kasabiliyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,496
İsim
uwu
12 kasıyor ise s22 ninde s23 gibi modellerinde kasması lazım ya senin cihazın pili servis yada aşırı ısınmış

fp olarak androidler her zaman daha iyi işlemci gücü cart curt girersek mi 14t alsına döner. ben uzun yıılar boyunca kullanayım sonra takas kampanyasında takas verip üst modele geçecek ise iphone önceden aldığım bi ss i ekliyorum

1735553951020.png

1735553963961.png

xr la s21 ultrayı özellikle altını çiziyorum s21 ultra gibi bir tepe model telefonla ips ekranlı tek kameralı ve 60 hz olan xr aynı fiyat Vatan Bilgisayarın verdiği teklif

Nezha

80+ Bronze
Sidik yarisi yapmaya gerek yok. iPhone 12 ile ayni dönemde cikmis 4 senelik bir Android telefon da Instagram'da kasabiliyor.
Evet öyle. Benim demek istediğim 7 senelik iphone kasmıyor lafı yalan. Kendim 2018de iphone8 aldım 3 sene sonra başladı kasmaya sattım. Normal yani hangi marka olursa olsun kasıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 kasıyor ise s22 ninde s23 gibi modellerinde kasması lazım ya senin cihazın pili servis yada aşırı ısınmış

fp olarak androidler her zaman daha iyi işlemci gücü cart curt girersek mi 14t alsına döner. ben uzun yıılar boyunca kullanayım sonra takas kampanyasında takas verip üst modele geçecek ise iphone önceden aldığım bi ss i ekliyorum

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

xr la s21 ultrayı özellikle altını çiziyorum s21 ultra gibi bir tepe model telefonla ips ekranlı tek kameralı ve 60 hz olan xr aynı fiyat Vatan Bilgisayarın verdiği teklif
Ben o iyi bu kötü demedim. Apple da kasıyor dedim. Hiçbir ısınma soğuktan donma yok batarya ölmesi falan olmadı.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Evet öyle. Benim demek istediğim 7 senelik iphone kasmıyor lafı yalan. Kendim 2018de iphone8 aldım 3 sene sonra başladı kasmaya sattım. Normal yani hangi marka olursa olsun kasıyor.
Evet. Programli eskitmeyi her marka yapiyor. Ben bile 14 Pro kullaniyorum bilerek iOS 17'den 18'e geçmedim çünkü geçersem pil sagligim kötü etkilenecek ve günde 100 sarjla 7 saat bakabiliyorsam 5 saat olacak 😃

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
boyle cocukca haraketler yapma hep 1 kelime mesaj yaziyorsun iste kes iphone daha iyi konusma tarzi eger gercekten iphonenin daha oldugunu dusunuyorsan sana saygi duyarim ama once sebeplerini soylemelisin belki senin ozel bir kullanim alanin vardir iphone icin ben bilemem ama 5-6 yil once 1 tane ucuz samsung kullanipta gelip samsunga cop demen dogru degil dogru duzgun derdin neyse anlat neden samsung sevmiyorsun

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
okr
256 gb lik modelini kullanıyorum bahsettiğim şey telefon edebilmek değildi 12 nasıl kasıyor? 11 var bende kasma yok. pil sağlığı da performansı etkileyebiliyor.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
evet iphone 7 cihazım 256gb belleğe sahipti mikrofon arızası çıkarmasaydı hala kullanıyordum. bu yaz sıfır 11'e geçtim ve sorunsuz kullanıyorum. özellik olarak samsung daha iyi laf yok ama yazılım ve optimizasyon işi androidde çöp.
Abartmayin dostum eskisi kadar kotu degil. Optimizasyon ve yazilim olarak suan gayette iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,879
Üyeler
164,212
Son üye
cansucnnn11
Top Bottom