iPhone 14 plus (256) vs 15 (128)

Kesinlikle katılıyorum. Herkesin kullanım tarzı ve amacı bir değil. Ben okulda kayıt vs. de yapıyorum. 128gb yetmiyor 256 arıyorum.
Kayıt yapıyorsan hdd alırsın ona yüklersin telefona ekstra depolama eklemek mantıklı değil bence.

Kayıt yapıyorsan hdd alırsın ona yüklersin telefona ekstra depolama eklemek mantıklı değil bence.
Hocam pc vs de var ama, çoğu zaman hızlıca telefondan ulaşmanız gereken dosyalar ılunca başka bir şeye de atamıyorsunuz. Ayrıca işimiz gereği de yüksek depolama ihtiyacım var.

Hocam pc vs de var ama, çoğu zaman hızlıca telefondan ulaşmanız gereken dosyalar ılunca başka bir şeye de atamıyorsunuz. Ayrıca işimiz gereği de yüksek depolama ihtiyacım var.
Anladım. Hiç iphone falan kullanmadım ama icloud muhabbetleri falan var onları araştırırsanız, kameradan ve işlemciden feragat etmek gerekmez.

depolamayı boşver. samsung alma da ne alırsan al. 15 al geç. S24 Ultra kullanıyorum 4 haftadır çekmediğim çile yaşamadığım sorun kalmadı cihaz değişmesine rağmen.

Anladım. Hiç iphone falan kullanmadım ama icloud muhabbetleri falan var onları araştırırsanız, kameradan ve işlemciden feragat etmek gerekmez.
Hocam ne diyorum. Ek depoalam sadece foto vs için kullanılıyor. O da bir yere kadar. Dışarıda sürekli internetden yemek gerekiyor bulut için ayrıca ben çoğu zaman uygulama ile de doldurabiliyorum. En basit oyun bile artık 2-3gb

depolamayı boşver. samsung alma da ne alırsan al. 15 al geç. S24 Ultra kullanıyorum 4 haftadır çekmediğim çile yaşamadığım sorun kalmadı cihaz değişmesine rağmen.
Hocam size sıkıntılı cihaz denk gelmiş. Sonuçta beşer malı, fabrikadan çıkan her ürün aynı olmuyor. Bir arkadaşımda i11 var. Aldı alalı bir yüzü gülmedi. Garantiye verdi özel servise gösterdi bir türlü çözülmedi mesela.
Post automatically merged:

Kaç yıl götürür peki
Hangi model?

10K foto var galerimde 2K sı video. Yarısıda 4k cekildi. Fotoğraf ve videoların hepsini iCloud üzerinde tuttugum icin telefonun depolamasını kullanmiyor. Telefonda suan 71gb doldurmusum. 128gb alanı uygulamalar ile vs zor doldurursunuz

Hocam size sıkıntılı cihaz denk gelmiş. Sonuçta beşer malı, fabrikadan çıkan her ürün aynı olmuyor. Bir arkadaşımda i11 var. Aldı alalı bir yüzü gülmedi. Garantiye verdi özel servise gösterdi bir türlü çözülmedi mesela.

Hangi model?
Her ikiside 14 plus veya düz 15

Hangi model?
garantiye gittim sıfırıyla değiştiler zaten. 15 Pro maxden geçtim yaptım bir hata artık değişmekle uğraşıyorum şimdi satıp tekrar 15 pro max ile.

Her ikiside 14 plus veya düz 15
Kullanımınıza bağlı tamamen. Daha çok telefonda ne yaparsınız?

garantiye gittim sıfırıyla değiştiler zaten. 15 Pro maxden geçtim yaptım bir hata artık değişmekle uğraşıyorum şimdi satıp tekrar 15 pro max ile.
Allah yardımcınız olsun hocam, bazen de böyle olmayınca olmuyor. Umarım çok bir mali kaybınız olmadan cihazı değiştirirsiniz.

Geri