Neler Yeni

iPhone 14 plus vs Samsung s24 plus

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
arkadaşlar telefon alacagim 40 45 bin bandında iphone icin 2 alt model degermi yoksa Samsung mu . samsungun s serisini daha once kullanmadim iphone de kullaadim daha once kararaizim

Bünyamina

80+ Platinum
arkadaşlar telefon alacagim 40 45 bin bandında iphone icin 2 alt model degermi yoksa Samsung mu . samsungun s serisini daha once kullanmadim iphone de kullaadim daha once kararaizim
S24 plus ın ekranın özellikleri çok iyi. S24 plus seçilebilir. İçince ıphone 14plus alsaydım diye kalmazsa s24plus al.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum Iphone ile Samsung'u karşılaştırırsan her türlü samsung daha mantıklı olur aynı bütçede. İkisi farklı dünyalar. Iphone kullanmak istiyorsan gönlün ondan yanaysa hiçbir şey durduramaz iki üç beş neyse alt modelini alırsın yine de. Ama benim marka takıntım yok, özellikleri bakımından da verdiğim paraya değsin diyorsan Samsung tabii.

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum Iphone ile Samsung'u karşılaştırırsan her türlü samsung daha mantıklı olur aynı bütçede. İkisi farklı dünyalar. Iphone kullanmak istiyorsan gönlün ondan yanaysa hiçbir şey durduramaz iki üç beş neyse alt modelini alırsın yine de. Ama benim marka takıntım yok, özellikleri bakımından da verdiğim paraya değsin diyorsan Samsung tabii.
bana da samsung daha yakin geliyor apple da marka algisi var. ozellikleri Samsungun yanindan bile gecemiyor

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Tabi ki s24+

Top Bottom