bıde kral en ıphonelarda type c sevmıyoru zaten oyuzden 14 pro dahada ıstıyorum yanıde ben karar verdım sahsen kıyıp 14 pro alıcam 15 proya gucum yetmez 15 de alabılırım fakat 15de almak ıstmıyorumo farklara inan takılmaz. type c oluşu dynamic island oluşu ve 14 prodan daha daha üstün oluşu..
tamam 15 pro alıcam zaten kral ınsallah bırazdan alıyorumdüz 14 kesinlikle alınmaz
Biraz düşününce bana da mantıklı gelmeye başladı hem eskiyi getir yeniyi götür gibi kampanyalarda telefon en yeni model olduğu için mecbur güncel telefon değil diyerek öldürme gibi bişeyde yapamazlar .o farklara inan takılmaz. type c oluşu dynamic island oluşu ve 14 prodan daha daha üstün oluşu..
Hocam 14 pro dememişmiydiniz sanki demin ? 15 Pro ise durmayın hemen alın millet çekip çekip stokları bitiriyor çünkü .bıde kral en ıphonelarda type c sevmıyoru zaten oyuzden 14 pro dahada ıstıyorum yanıde ben karar verdım sahsen kıyıp 14 pro alıcam 15 proya gucum yetmez 15 de alabılırım fakat 15de almak ıstmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam 15 pro alıcam zaten kral ınsallah bırazdan alıyorum
sorun çıkarsa internete anında yayılırdı diye düşünüyorum yine de arka cepte olmamasına dikkat etmek lazım2-3 kişide daha aynı şekilde biraz daha bastırsam gidecek gibi . Sanırsam bana özel bişey değil gerçekten de kasıtlı yapılmış bişey . Bide bir tane kanalda sökülürken gördüğüm şey arka kapağın resmen tak çıkar haline gelmiş olması .
Aynen öyle ama testlerde en çabuk kırılan iphone olduğunu söylüyorlarsorun çıkarsa internete anında yayılırdı diye düşünüyorum yine de arka cepte olmamasına dikkat etmek lazım