iPhone 14 pro vs 15 pro

Sensör demedim, OIS mekanizması dedim. SensorShift OIS Apple'ın özel fiziksel sabitleme mekanizması.
Hocam ben telefonu takas usülü ile aldım adam faturamı 2-3 gün sonra kesiceğimi söyledi oyalıyor gibi geldi bana yarın gidicem yine kesmezse nereye şikayet edebilirim bunu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla başka telefoncuyu aradım yarın muhasebecisi ile görüşücem eğer oyalarlarsa ilk başta avukatıma sonra vergi dairesine sonra sonra belediye başkanının yanına sonra esnaf odasının başkanın yanına çıkıcam.

Son düzenleme:
Hocam ben telefonu takas usülü ile aldım adam faturamı 2-3 gün sonra kesiceğimi söyledi oyalıyor gibi geldi bana yarın gidicem yine kesmezse nereye şikayet edebilirim bunu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla başka telefoncuyu aradım yarın muhasebecisi ile görüşücem eğer oyalarlarsa ilk başta avukatıma sonra vergi dairesine sonra sonra belediye başkanının yanına sonra esnaf odasının başkanın yanına çıkıcam.
O iş biraz zor. Parayı elden mi verdin yoksa ibana mı gönderdin?

Her ürünün bir alıcısı var. Ben de sevmem etmem ama kullanıcısına bir şey demem. Tek sinir olduğum tek konu hiçbir bilgisi olmamasına rağmen Apple tarafı tutan marka sevdalıları. Sorsan özelliğini bile bilmez ama iPhone>Android millet Android'in sistem iPhone'nun model olduğunu bile bilmiyor. Ben telefonumu aldığım sıra 11 vardı 1k üstüne gerek ekran gerek kamera işlemci daha iyi ve daha özgür diye S20 FE aldım. Normal olarak 11'den çok daha iyi kameram var. Hele ki geceleri.
Adam yıllardır giriş seviyesi samsung, xiaomi kullanıyor, eline para geçince 4 senelik rezil iPhone 11i alıp çok iyi cihaz sanıyor. Olay tam olarak bu.

Adam yıllardır giriş seviyesi samsung, xiaomi kullanıyor, eline para geçince 4 senelik rezil iPhone 11i alıp çok iyi cihaz sanıyor. Olay tam olarak bu.
Gerçekten konunun özeti bu. Eline S serisi P serisi almamış insanlar Android kötülüyor.

Gerçekten konunun özeti bu. Eline S serisi P serisi almamış insanlar Android kötülüyor.
Android tarafında çok güçlü modeller var ben s24 ultranın bir çok iphone cihazını geçiceğini ve android cihazı geçiceğini düşünüyorum. Zaten şu anda bile işlemci tarafında benchmark skorlarında geçiyor optimizasyonada çalışırlarsa güzel bir ürün çıkar. Ben iphone 14 proyu yatırım amaçlı aldım asla ama asla bir telefona 60 bin verilmezmiş onu daha iyi anladım ileride satarım parayı ihtiyacım olursa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,025
Üyeler
200,275
Son üye
themdtr

Geri