Neler Yeni

iPhone 14 pro yurtdışı alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan efe cengiz
Arkadaşlar selam iPhone 14 pro almak istiyorum yurt dışı yaklaşık kayıt ile 46k yurt dışı alınır mı lüften cevap

şahin doğan

80+ Platinum
Alınır.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek

şahin doğan

80+ Platinum

Berkarda

80+ Silver
Türk Telekom bugu var yada iPhone 7 ile kullanabilirsin ama uğraşamam dersen yinede uygun oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan efe cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom bugu var yada iPhone 7 ile kullanabilirsin ama uğraşamam dersen yinede uygun oluyor
Hocam onlarla uğraşmak istemiyorum yani direk kayıt yaptırsam daha iyi olur gibi geliyor bana ve zaten 2024 de kayıt ücreti 30k olacak deniliyor

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Hocam onlarla uğraşmak istemiyorum yani direk kayıt yaptırsam daha iyi olur gibi geliyor bana ve zaten 2024 de kayıt ücreti 30k olacak deniliyor
aynı şekil yaptım yd 15pm aldım. aralık ayının başında kartımın kesim tarihi geçiyor kayıt ücretini karttan çekip faizsiz 3 taksit yaptıracam mis.
bu arada telefonu alırken imei kontrollerini felan yapın inceleyin cihazı açılmış olmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan efe cengiz
aynı şekil yaptım yd 15pm aldım. aralık ayının başında kartımın kesim tarihi geçiyor kayıt ücretini karttan çekip faizsiz 3 taksit yaptıracam mis.
bu arada telefonu alırken imei kontrollerini felan yapın inceleyin cihazı açılmış olmasın.
Tamam hocam onun dışında sorun çıkmaz demi

Homeless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan Süzer
hocam bende yd 15 pro almayı düşünüyorum, sıfır kapalı kutulu fiziki çift sim olarak satışa sunulanlardan. Açılmıştan kastınız telefonun içinin açılması mı (cihaz içerisindeki orjinal parçaların yan sanayi parçalar ile değiştirlimesi amaçlı)yoksa, sim takılıp aktif hale getirilmesinden mi bahsediyorsunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
hocam bende yd 15 pro almayı düşünüyorum, sıfır kapalı kutulu fiziki çift sim olarak satışa sunulanlardan. Açılmıştan kastınız telefonun içinin açılması mı (cihaz içerisindeki orjinal parçaların yan sanayi parçalar ile değiştirlimesi amaçlı)yoksa, sim takılıp aktif hale getirilmesinden mi bahsediyorsunuz?
bahsettiğim telefonun açılması sim takılması felan ayarlarda hakkında bölümünede gelmiş 15 serisinde üretim eylül ilk açışış kasım yazıyor bende 2 imei de e devletten ve apple garanti sorgulamadan kontrol edin ordanda anlarsınız daha önce açılıp açılmadığını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,823
Üyeler
163,559
Son üye
Terzi71
Top Bottom