🔥İndirim İphone 15-15 Plus'da İndirim🔥

15 den memnunmusun hocam? Plus ile arasında kaldım bende, birde 60Hz olayı can sıkıcı gibi :unsure:
Memnunum, pek bir beklentim de yoktu aslında. 12 miniden batarya nedeniyle geçtim, arka kamera fersah fersah daha başarılı, dinamik ada çok keyifli, batarya günü çıkartıyor. Miniden sonra bu bile ağır geldi, plus benim için yanlış seçim olurdu.

60 hz olayı bana balon geliyor. Televizyon 50 hz, bugüne kadarki tüm telefonlarım 60 hz, oyun bilgisayarım hariç tüm bilgisayarlarım 60 hz ama telefona gelince auvvv 60 hz kullanılır mı. Kullanılır, net. 120 hz olayı evet keyif katıyor ama bataryadan kayıp verdikten sonra benim için kardan çok zarar.

15 den memnunmusun hocam? Plus ile arasında kaldım bende, birde 60Hz olayı can sıkıcı gibi :unsure:
Alma o zaman, silah zoruyla mı? Anlamıyorum birle telefona 50K verecek neye ihtiyacınız var?

Pro modellerin standart kullanıcıya artı özellikleri nedir?
50k'lık telefonun standart kullanıcıya artı özellikleri nedir ? Bir arabanın en boş paketini alıyormuş gibi hissettiriyor bana, zaten Pro model alınsın diye varlar üvey evlat telefonları. Ha birde Türkler alsın diye işte Pro alamama bahanesi oluyor genelde.

Yauvv 120hz neymiş 3. kamera neymiş, kameraların boyutu neymiş, işlemci neymiş bana yetiyo abi "50k'lık telefon" :D

50k'lık telefonun standart kullanıcıya artı özellikleri nedir ? Bir arabanın en boş paketini alıyormuş gibi hissettiriyor bana, zaten Pro model alınsın diye varlar üvey evlat telefonları. Ha birde Türkler alsın diye işte Pro alamama bahanesi oluyor genelde
Sorunsuzluk, kalite, stabilite, kaliteli kamera, kaliteli ses vb. uzar gider. Orta segment bir telefona göre her açıdan daha iyi.

Bu telefonu almadan önce S23 almaya gittim, ne tekno marketlerde ne de Samsung shopta teşhir bulamadım. Kendi mağazası dahi ilgisiz. Kullanıcılara baktığımda pilin çok değiştiğini ve hala çeşitli programlarda stabilite problemi olduğunu okuyunca aynı hafta iPhone 15 alıp geçtim.

Sorunsuzluk, kalite, stabilite, kaliteli kamera, kaliteli ses vb. uzar gider. Orta segment bir telefona göre her açıdan daha iyi.

Bu telefonu almadan önce S23 almaya gittim, ne tekno marketlerde ne de Samsung shopta teşhir bulamadım. Kendi mağazası dahi ilgisiz. Kullanıcılara baktığımda pilin çok değiştiğini ve hala çeşitli programlarda stabilite problemi olduğunu okuyunca aynı hafta iPhone 15 alıp geçtim.
Sorunsuzluk, stabilite ve kaliteli seste yarım kilo bıraktım. Bundan önce S3 falan kullanmanız lazımki iOS 17'ye sorunsuz ve stabil diyebilin. Neyse.

Sorunsuzluk, stabilite ve kaliteli seste yarım kilo bıraktım. Bundan önce S3 falan kullanmanız lazımki iOS 17'ye sorunsuz ve stabil diyebilin. Neyse.
Samsung, Sony, HTC, Meizu, Huawei, Motorola kullandım. Sonrasında iPhone 12 mini aldım, S23 geçişine niyetlendim ama belirttiğim üzere son anda vazgeçtim.

İOS 17’de ne problem var onu anlamadım. Sanırım cihazı alalı bir ayı geçti, herhangi bir problemle karşılaşmadım. Belli ki hiç iOS 17 kullanmamışsın ki Android savunan biri için hiç şaşırtıcı olmaz.

Ekleme: Hiç amiral gemisi android kullanmadım, kullandığım cihazların hepsi orta segmentti. Kimisi orta-üst, kimisi orta-alt. Belirtmeden geçersem haksızlık etmiş olurum.

iOS17 de ne sıkıntı varmış bro?

Samsung, Sony, HTC, Meizu, Huawei, Motorola kullandım. Sonrasında iPhone 12 mini aldım, S23 geçişine niyetlendim ama belirttiğim üzere son anda vazgeçtim.

İOS 17’de ne problem var onu anlamadım. Sanırım cihazı alalı bir ayı geçti, herhangi bir problemle karşılaşmadım. Belli ki hiç iOS 17 kullanmamışsın ki Android savunan biri için hiç şaşırtıcı olmaz.

Ekleme: Hiç amiral gemisi android kullanmadım, kullandığım cihazların hepsi orta segmentti. Kimisi orta-üst, kimisi orta-alt. Belirtmeden geçersem haksızlık etmiş olurum.
14 Pro kullanıyorum ben Android değil, başta Pro dışında cihaz alınmamasını savunan birinin Android kullandığını nereden çıkartıyorsunuz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iOS17 de ne sıkıntı varmış bro?
Ufak takılmalar, bildirim panelini kaydırırken simgelerin milisaniye geç yüklenmesi gibi sorunlar yaşıyorum bazen de telefonu yan çevirdiğimde bildirim çubuğuyla dinamik ada da yan dönüyor. Siz yaşamıyorsanız ne güzel, çevremde 15 Pro kullanan arkadaşımda var o da şikayetçi, ha hep yaşanan bir şey mi değil ama eski Apple kusursuzluğu yok artık.

14 Pro kullanıyorum ben Android değil, başta Pro dışında cihaz alınmamasını savunan birinin Android kullandığını nereden çıkartıyorsunuz :D
Pro cihaz ile normal cihazların farkı kamera ve 13 den sonrasında 120Hz? Başka yok. 1 nesil işlemci farkı da var 14 den sonrasında.

Ben normal bir kullanıcı için iPhone 13 ile 15PM farkı göemüyorum?

O zaman iş daha saçma bir hal alır, iOS 17’de ne problem var, standart cihazların nesi yetersiz?

Neyse, konu zaten dağıldı, son mesajım olsun. Hayırlı akşamlar.

Pro cihaz ile normal cihazların farkı kamera ve 13 den sonrasında 120Hz? Başka yok. 1 nesil işlemci farkı da var 14 den sonrasında.

Ben normal bir kullanıcı için iPhone 13 ile 15PM farkı göemüyorum?
Ben gördüğüm için belirtiyorum, siz cebinize bakarak özellikle görmüyorsunuz. Size 13 yetiyorsa 11'de yeter onu da alıp geçebilirsiniz madem ne işlemci ne ekran ne 120hz ne kamera ne o bu şu önemli değil diğer şeylerde önemli değil. iPhone 13'e 35k vermeye ne gerek var 22kya 11 alın geçin.

Geri