Neler Yeni

iPhone 15 Alınır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam aslında çok haklısın lakin elime bir maddiyat geçecek 50k kadar ve telefon ihtiyacım mevcut. Kendimi bildiğimden illa ki bir iphone alıcağım ve 16 beklemek gibi bir hedefimde vardı lakin 16 nasıl hangi fiyattan çıkacağını kestiremiyorum. Ve ilerde talep ettiğimde 50k üzeri benim için bir telefona veremem.
Telefon ihtiyacın olabilir. Ama illa iPhone ihtiyacın var mı, yok! Şu iPhone hastalığını bir bırakın valla. Şunu bil kimse senin iPhone'un var diye sana farklı gözle bakmayacak.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
dediğiniz gibi hocam para varken borsayada yatırmak istemediğimden bir şey almak lazım TL eriyor hocam ne yapsakta aslında 50k bir telefona asla vermemde az buçuk yatırım gibide.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D
15 ile arasında 15 k fark var sanırım. 15 de dışı prolar gibi çentiği de 14 proda olan gibi olması itti beni. elimde imkan varkende 13 mü 15 mi alsam karar veremedim
bende serüvene 11 alcam diye girdim 14 pro max aldım çentik olayı pek etkili değil ya 13 alsaydım diyordum bazen watch kulaklık falan alırdım diye pişmanlık geliyo arada

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Telefon ihtiyacın olabilir. Ama illa iPhone ihtiyacın var mı, yok! Şu iPhone hastalığını bir bırakın valla. Şunu bil kimse senin iPhone'un var diye sana farklı gözle bakmayacak.
sonuna kadar haklısınız heves ve imkan doğrultusunda sadece değer mi çekincesi var daha iyisi olurmu çekincesi var bende sizin kafanızdayım emin olun fiyatlar habire zamlanmasa belki 1 yıl daha almam telefon

bende serüvene 11 alcam diye girdim 14 pro max aldım çentik olayı pek etkili değil ya 13 alsaydım diyordum bazen watch kulaklık falan alırdım diye pişmanlık geliyo arada
13 alıp watch ve kulaklık almak 50k ya daha mantıklı o zaman size göre

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
dayı salsana adamı ister alır ister almaz sen onu sorgulama bu telefon bu ülkede niye bu kadar pahalı onu sorgula

sonuna kadar haklısınız heves ve imkan doğrultusunda sadece değer mi çekincesi var daha iyisi olurmu çekincesi var bende sizin kafanızdayım emin olun fiyatlar habire zamlanmasa belki 1 yıl daha almam telefon

13 alıp watch ve kulaklık almak 50k ya daha mantıklı o zaman size göre
kardeşim bu adamı salla gitsin hevesin varsa al paran varsa al bi daha gelmeyeceksin dünyaya bütçen varsa zorlamıyorsa al uzun ömür kullanırsın zaten yazılımı iyi cihazlar bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
dediğiniz gibi hocam para varken borsayada yatırmak istemediğimden bir şey almak lazım TL eriyor hocam ne yapsakta aslında 50k bir telefona asla vermemde az buçuk yatırım gibide.

:D
15 ile arasında 15 k fark var sanırım. 15 de dışı prolar gibi çentiği de 14 proda olan gibi olması itti beni. elimde imkan varkende 13 mü 15 mi alsam karar veremedim
13 ve 14 modellerinin üretimi tamamen durduğu için düşük donanımına göre antika gibisinden bir tık pahalı fiyat biçebilirler hocam haberin olsun söyleyim dedim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yani bence herhangi bir şekilde standart kullanıcı için 50Klık telefon fazla. O telefonların çıktığı kullanıcı grubu profesyonellerdir bana kalırsa. Yukarıda arkadaşlar 13 alıp yanına Apple ekosistemi kurma fikrini vermiş o olabilir, bence. Ama bilmiyorum hani psikolojik sınır vardır ya. Benim o sınır bir telefona 50K vermeye izin vermiyor. Son sözü söyleyecek sensin tabi ki. Ha şunu da söyleyeyim. Apple yazılımla yavaşlatma işini bıraktıysa, en son böyle bir konu yüzünden mahkemeliklerdi, 15 veya 14 Pro Max seni uzun uzun yıllar götürür. Yani atıyorum 8 yılda 2 telefon alacaksan 1 telefon almış olursun.

dayı salsana adamı ister alır ister almaz sen onu sorgulama bu telefon bu ülkede niye bu kadar pahalı onu sorgula
Boş yapma.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
13 ve 14 modellerinin üretimi tamamen durduğu için düşük donanımına göre antika gibisinden bir tık pahalı fiyat biçebilirler hocam haberin olsun söyleyim dedim
iphone kendi storunda satılıyor

14 pro daha iyi.
bütçemi aşıyor hocam en fazla 50k maalesef keşke onu alacak bütçe olsa

Yani bence herhangi bir şekilde standart kullanıcı için 50Klık telefon fazla. O telefonların çıktığı kullanıcı grubu profesyonellerdir bana kalırsa. Yukarıda arkadaşlar 13 alıp yanına Apple ekosistemi kurma fikrini vermiş o olabilir, bence. Ama bilmiyorum hani psikolojik sınır vardır ya. Benim o sınır bir telefona 50K vermeye izin vermiyor. Son sözü söyleyecek sensin tabi ki. Ha şunu da söyleyeyim. Apple yazılımla yavaşlatma işini bıraktıysa, en son böyle bir konu yüzünden mahkemeliklerdi, 15 veya 14 Pro Max seni uzun uzun yıllar götürür. Yani atıyorum 8 yılda 2 telefon alacaksan 1 telefon almış olursun.

Boş yapma.
teşekkür ederim emek verip yanıtlıyorsunuz dikkate alıyorum. Dediğim gibi hem heves hemde talep doğrultusunda hayatım boyunda android kullandım iphone almak hep düşüncemde vardı. iphonede pro modellerinin grimsi siyahı aşırı hoşuma gidiyordu 15 de düz modellere getirmeleri beni bir tık ne olursa olsun alıra götürdü hala düşünme aşamasındayım hocam bakalım nasip

Ybeyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusuf Beyaz
Merhabalar iyi forumlar.
Aklımda uzun zamandır telefon alma fikri vardı kullandığım telefon eskimeye bana yetmemeye başladı. Ülkenin durumu malumunuz isteğimde iphone almaktı uzun zamandır.
Kasım ve aralık aylarında elime 50k kadar para geçicek iphone 15 almayı planlıyorum. Forum açma sebebim tam olarak kasım ve aralığa kadar ara zam olur mu? Ona göre ailemden borç alıp ödemeyi planlıyorum lakin onlarada ağır gelebileceği düşüncesindeyim sizlere danışmak istedim. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sayın hocam öncelikle beni yanlış anlama. iPhone vs yurtdışında çok da pahalı aletler değiller. Dolayısıyla adamlar bu cihazlardan öyle devrim niteliğinde işler beklemiyor. Piyasadaki en iyi telefonun bir tık üstü olması yetiyor satın alınması için. Dolayısıyla barındırdığı kusurlar da çok umurlarında olmuyor yenisi çıkana kadar kullanıp sonra sallıyorlar bir kenara. Ülkemizde maalesef içinde bulunduğumuz, koşullar sebebi ile bu cihazlar çok ciddi fiyatlara ulaştı. Açıkçası alırsanız mutlu olacağınızı, fakat almazsanız da çok bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum. Tutup da 4-5 aylık çalışma karşılığını hayatına pratik anlamla bir şey katmayacak geçici bir ürüne vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Karar tabii ki senin sevgili hocam.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,719
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Profesyonellikle alakasi yok premium desen okey derdim ama Türkiyede 1.5-2 tanede devlete aldigin icin bu halde ben 18.780e 14 pro aldim bu yil 1000$ dolarlik urunleri Türk milletine çok gormeyin

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Sosyal medyada bir işim yoksa bir telefone o kadar para vermem zaten oyle yapiyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Profesyonellikle alakasi yok premium desen okey derdim ama Türkiyede 1.5-2 tanede devlete aldigin icin bu halde ben 18.780e 14 pro aldim bu yil 1000$ dolarlik urunleri Türk milletine çok gormeyin
Şu dolar üzerinden ölçüp tartma saçmalığını ne zaman bırakacaksınız? Bir de Türk milleti diyerek iyice bir demagoji.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhabalar iyi forumlar.
Aklımda uzun zamandır telefon alma fikri vardı kullandığım telefon eskimeye bana yetmemeye başladı. Ülkenin durumu malumunuz isteğimde iphone almaktı uzun zamandır.
Kasım ve aralık aylarında elime 50k kadar para geçicek iphone 15 almayı planlıyorum. Forum açma sebebim tam olarak kasım ve aralığa kadar ara zam olur mu? Ona göre ailemden borç alıp ödemeyi planlıyorum lakin onlarada ağır gelebileceği düşüncesindeyim sizlere danışmak istedim. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Durumun iyi değilse ailene iPhone için neden yük oluyorsun? Video çekip para kazanmıyorsan iPhone almanın mantığı yok yarı fiyatına aynı performansı veren telefonlar var o paraya bir telefon bir de orta segment sistem alırsın PS5 alırsın, üst düzey kulaklık alırsın dahada gider bu böyle bu kadar marka kölesi olmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,844
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom