Neler Yeni

Iphone 15 mi 14 Pro mu?

orhankoz

80+
Sırf bu iş için günlük kullanım olmayacaksa neden bu kadar para veriyorsun onu anlamadım kusura bakma kardeşim
Hocam şu an orta seviye bir android cihazım var. Hız olarak hiçbir problemi yok ancak kamerası dört dörtlük sayılmaz. Bir de android cihazların sosyal medyada paylaşım yapınca kaliteyi felaket derecede düşürmesi canımı sıkıyor biraz. Bekar adamım ve çok şükür maaşlı bir işe sahibim. Kötü herhangi bir alışkanlığım yok. 20-25 beni çok zorlamaz yani :) Teknolojik cihazlara ilgim ve merakım var. Yurtiçi amiral gemi cihazlara 60-70 bin verecek kadar durumum yok ancak 20-25 bin liraya yurtdışı bir cihaz alıp kamerasının ve sosyal medya tarafının biraz daha tadını çıkarmak istiyorum. İlerde de hem elimdeki android cihazı hem de yurtdışı iphone'u satıp yurtiçi bir amiral gemisi alır geçerim.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Yurtdışı olduğu için mantıksız buluyorum bende sadece iyi günler
Bir farklılık olmuyor bence. 4 ay kullanamiyorsun onun dışında herhangi bir dezavantaj var mı bilmiyorum. Şuan konuda geçen telefonun sıfır fiyatlarını bilmemekle beraber eğer uyguna geliyorsa yd alınır bence. Mesela 15pm 80k falan. Yd 36 ya bulmuştum. 2 tane 15pm alinabilir bir fiyata geliyor. Bu vergi dilimiyle sıfır bir telefona girmemeye çalışırım yüksek fiyatlarda. Bir telefonun yarısı vergi olmuş gibi. Bu durumda da bu para cepten cikacaksa 2 tane 15pm alırım 8-8-8 ay diye kullanırım daha mantıklı gelir bana. Ama dediğim gibi o 4 ay dışında bir sorunu vs var mı bilmiyorum. Kullanmadım hiç. Düşünce

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam şu an orta seviye bir android cihazım var. Hız olarak hiçbir problemi yok ancak kamerası dört dörtlük sayılmaz. Bir de android cihazların sosyal medyada paylaşım yapınca kaliteyi felaket derecede düşürmesi canımı sıkıyor biraz. Bekar adamım ve çok şükür maaşlı bir işe sahibim. Kötü herhangi bir alışkanlığım yok. 20-25 beni çok zorlamaz yani :) Teknolojik cihazlara ilgim ve merakım var. Yurtiçi amiral gemi cihazlara 60-70 bin verecek kadar durumum yok ancak 20-25 bin liraya yurtdışı bir cihaz alıp kamerasının ve sosyal medya tarafının biraz daha tadını çıkarmak istiyorum. İlerde de hem elimdeki android cihazı hem de yurtdışı iphone'u satıp yurtiçi bir amiral gemisi alır geçerim.
Anladım knka o zaman bence pro modellerine bak düz modelleri cidden çok düz ben hiç beğenmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir farklılık olmuyor bence. 4 ay kullanamiyorsun onun dışında herhangi bir dezavantaj var mı bilmiyorum. Şuan konuda geçen telefonun sıfır fiyatlarını bilmemekle beraber eğer uyguna geliyorsa yd alınır bence. Mesela 15pm 80k falan. Yd 36 ya bulmuştum. 2 tane 15pm alinabilir bir fiyata geliyor. Bu vergi dilimiyle sıfır bir telefona girmemeye çalışırım yüksek fiyatlarda. Bir telefonun yarısı vergi olmuş gibi. Bu durumda da bu para cepten cikacaksa 2 tane 15pm alırım 8-8-8 ay diye kullanırım daha mantıklı gelir bana. Ama dediğim gibi o 4 ay dışında bir sorunu vs var mı bilmiyorum. Kullanmadım hiç. Düşünce
Kayıt parası 30 bin TL kayıt olmazsa burada kullanıma kapatılıyor Mobil olarak onun dışında dezavantaji garanti durumu var 1 sene ile sınırlı yani pek mantıklı da değil ama tercih meselesi tabi ki

orhankoz

80+
Anladım knka o zaman bence pro modellerine bak düz modelleri cidden çok düz ben hiç beğenmiyorum
Tasarım olarak pro modeller gerçekten insanı çok cezbediyor. Özellikle 14 pronun devasa kamera tasarımı beni benden alıyor ancak ikinci el cihazlara nedense bir türlü sıcak bakamıyorum. Cihaz hatasız eyvallah ama sonuçta önceki sahibi nasıl kullandı cihazı zorladı mı bilemiyor insan. Diğer yandan 15'in sıfır olması ve bir tık daha güncel olması kafamı karıştırıyor. Hangisini alırsam alayım pişman olmayacağım muhtemelen. İş en son yazı turaya kalacak heralde :)

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan

Kayıt parası 30 bin TL kayıt olmazsa burada kullanıma kapatılıyor Mobil olarak onun dışında dezavantaji garanti durumu var 1 sene ile sınırlı yani pek mantıklı da değil ama tercih meselesi tabi ki
Kapanma yok. Sadece 4 ay arama yapamıyorsun sınyal kesılıyor onun dısında her aksamı calısıyor. Ve her sene sıfırlanıyor 8 ay olarak. Kayıt ettırme parasına bır alt model ıphone al 4 ay da onu kullan :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tasarım olarak pro modeller gerçekten insanı çok cezbediyor. Özellikle 14 pronun devasa kamera tasarımı beni benden alıyor ancak ikinci el cihazlara nedense bir türlü sıcak bakamıyorum. Cihaz hatasız eyvallah ama sonuçta önceki sahibi nasıl kullandı cihazı zorladı mı bilemiyor insan. Diğer yandan 15'in sıfır olması ve bir tık daha güncel olması kafamı karıştırıyor. Hangisini alırsam alayım pişman olmayacağım muhtemelen. İş en son yazı turaya kalacak heralde :)
Bence pro ama sen bilirsin easycep den de alabilirsin orada adına faturalı 1 yıl garantili sertifikalı bir şekilde geliyor

Kapanma yok. Sadece 4 ay arama yapamıyorsun sınyal kesılıyor onun dısında her aksamı calısıyor. Ve her sene sıfırlanıyor 8 ay olarak. Kayıt ettırme parasına bır alt model ıphone al 4 ay da onu kullan :D
Sıkıntı işte başın ağrıyacak bir de bakmışsın bir karar çıkmış kapanma olmuş ne olacak bana hiç sağlıklı gelmiyor kayıt olmadıkça yurtdışı sıkıntı bence

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
bu kadar ucuz olduguna göre kaçak şimdi buna imei atırsan anakarta direnç attıracaksın telefon kafayı yiyecek eniyisi sen andorid al işin ne bununla programmı yapacaksın millete havamı atacaksın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
bu kadar ucuz olduguna göre kaçak şimdi buna imei atırsan anakarta direnç attıracaksın telefon kafayı yiyecek eniyisi sen andorid al işin ne bununla programmı yapacaksın millete havamı atacaksın
Keşke imei atılabilse de öyle olsa

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ebubekir usta
Hocam ne kadar samsung kullanmak daha mantıklı olsada adam iphone istediğini belirtmiş siz yüksek ihtimalle kendinizin olan bir ilan atmışsınız.
ilan benim değil kardeşim adam kırşehirde ilan açmış ben istanbulda yaşıyorum

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Bence pro ama sen bilirsin easycep den de alabilirsin orada adına faturalı 1 yıl garantili sertifikalı bir şekilde geliyor

Sıkıntı işte başın ağrıyacak bir de bakmışsın bir karar çıkmış kapanma olmuş ne olacak bana hiç sağlıklı gelmiyor kayıt olmadıkça yurtdışı sıkıntı bence
Kolay degıl kararla kapatma. Varsayımla hersey sacma gelır. Bır karar cıkar dıye 36kya alabılecgım telefona 80k vermem. Kısı tercıhı. Gıdıp verende verır. Zaten bu karar yurtdısından turkıyeye gelenler ıcın yapılmıs bır karar. Turıst olur gurbetcı olur falan. Burada tek hat 120 gun ıkamet yurtdısı gosterırse 180 gun kullanım hakkı doguyor. Bırcok telefon cıft sımlı oldugu ıcın bu sureler 240-360 gun dıyee degısıyor. Bu yuzden kararla falan bunu kapatamazlar. Bu yasal hak sonucta hıle yok hurda yok. al 8 ay hak verıyorum 4 ay vermıyorum kullanamazsın dıyor. Bu telefon alacak kısının gorusune ve dusuncesıne baglı olur.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Yd alınacaksa 2 telefon taşıma zahmetine katlanacak bence alınabilir ben 18.5k vererek garantili ip11 128gb aldım forumda hocamızın biri 19k vererek 13pm almış sıfır ayarında benim telefondan kat kat iyi ama fiyatları aynı benim aklım hep gidiyor yd ya ama o 4+4 ay olayı kısalırsa o sıkıntı

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Merhaba, bugün gün içerisinde iki cihazdan birini yurtdışı olarak alacağım. Kullanmış olduğum orta seviye bir android cihaz var zaten. Iphone'u sırf kamerası ve sosyal medyadaki görsel kalitesi için alacağım. Yani arama, sms vs. işlerim olmayacak.

Iphone 15 sıfır kapalı kutu: 25.000
14 Pro Pil %91 hatasız: 22.000

Hangisini tercih etmeliyim sizce?
14 promax kullanıyorum 15 promax de kullanmış biri olarak 14 ün kamerası daha iyi geldi bana yandaki tuş için de bi ton para vermeye gerek bulmayarak 14 promaxle hayatıma devam ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,343
Üyeler
165,669
Son üye
quuumac
Top Bottom