Az bütçe çıkabilirsen direkt 16 al diğer türlü 15 al.2.el pil sağlığı düsük oluyor 13 pro 14 proda sizce hangisi almak mantıklı
15 pro 2 . El alınır mıAz bütçe çıkabilirsen direkt 16 al diğer türlü 15 al.
PRO HER TÜRLÜ TAVSİYE EDİLİR AMA 2. EL OLDUĞU İÇİN KOZMETİĞİ VE PİL SEVİYESİNE GÖRE ALINABİLİR15 pro 2 . El alınır mı
2. El riskini alacaksan alınır.15 pro 2 . El alınır mı
Güvenilir telefoncudan pil 90+2. El riskini alacaksan alınır.
Pil+90 60 k valla düzden sıkıldım artık 60hzden 11 den gecicem çağ atlamak gibi olucakPRO HER TÜRLÜ TAVSİYE EDİLİR AMA 2. EL OLDUĞU İÇİN KOZMETİĞİ VE PİL SEVİYESİNE GÖRE ALINABİLİR
Valla 60K verilecekse düz 16 her türlü daha mantıklı bence ama 15 Pro da güzel cihaz cihaz toplama değilse kozmetik iyiyse değişen yoksa daha ucuza alınır.Güvenilir telefoncudan pil 90+
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pil+90 60 k valla düzden sıkıldım artık 60hzden 11 den gecicem çağ atlamak gibi olucak
Garantili tertemiz ve düzden sıkıldım ben 60hzden yıl olacak 2026Valla 60K verilecekse düz 16 her türlü daha mantıklı bence ama 15 Pro da güzel cihaz cihaz toplama değilse kozmetik iyiyse değişen yoksa daha ucuza alınır.
Baktım cihaz tertemiz düz modelden sıkıldım hocam15 pro döşer normalde ama ben şahsen ikinci ele karşıyım o yüzden düz 15 diyorum..
15 pro her anlamda daha mantıklı düz model iPhone tavsiye etmem bu bütçede.Baktım cihaz tertemiz düz modelden sıkıldım hocam