Neler Yeni

IPhone 15 pro almak istiyorum

Reaksiyon skoru
8
iPhone 15 pro almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ikincilede okeyim

Nasıl bir yol derken? Kullandım, merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin.

iPhone 15 pro almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ikincilede okeyim
Yurt içi arıyorsan 58 60k civarına bulunuyor. Bataryası pek gitmiyor deniyor bende almayı düşünüyordum bu yüzden vazgeçtim.

Şahsen Pro serilerinin hala tercih edilecek bir seçenek olarak görmüyorum. Basic, Plus ya da Pro Max serileri tercih edilebilir.

16 pro daha iyi 15 prodan. onu al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen Pro serilerinin hala tercih edilecek bir seçenek olarak görmüyorum. Basic, Plus ya da Pro Max serileri tercih edilebilir.
pro-promax tek fark ekran-batarya.
ben pro tercih ederm çünkü promax çok büyük ekran paradan değil mesele ama hissiyat kötü

16 pro kullanıyorum telefon gayet güzel ama bir taktik vereyim sarjı kesinlikle gitmiyor + ekranı biraz küçük alıcaksan eğer kesinlikle pro max almalısın.

15 pro kullanıyorum. Şarjı rahat rahat bir günü çıkarıyor, memnunum.

16 pro kullanıyorum telefon gayet güzel ama bir taktik vereyim sarjı kesinlikle gitmiyor + ekranı biraz küçük alıcaksan eğer kesinlikle pro max almalısın.
Nasıl gitmiyor? Bende %84 pil sağlıklı iP14 Pro var o bile günlük 8-9 saat ekran süreme 100'den 10'a dayanabiliyor.

Nasıl gitmiyor? Bende %84 pil sağlıklı iP14 Pro var o bile günlük 8-9 saat ekran süreme 100'den 10'a dayanabiliyor.
Benim pil sağlığım %100 sadece %20 ila %80 arası kullanıyorum gün aşırı yetiyor ama akşam 8-9 gibi 25 lere düşüyor o zaman takıyorum

Geri