ghostdragon8
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
iPhone 15 pro almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ikincilede okeyim
Yurt içi arıyorsan 58 60k civarına bulunuyor. Bataryası pek gitmiyor deniyor bende almayı düşünüyordum bu yüzden vazgeçtim.iPhone 15 pro almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ikincilede okeyim
pro-promax tek fark ekran-batarya.Şahsen Pro serilerinin hala tercih edilecek bir seçenek olarak görmüyorum. Basic, Plus ya da Pro Max serileri tercih edilebilir.
Nasıl gitmiyor? Bende %84 pil sağlıklı iP14 Pro var o bile günlük 8-9 saat ekran süreme 100'den 10'a dayanabiliyor.16 pro kullanıyorum telefon gayet güzel ama bir taktik vereyim sarjı kesinlikle gitmiyor + ekranı biraz küçük alıcaksan eğer kesinlikle pro max almalısın.
Benim pil sağlığım %100 sadece %20 ila %80 arası kullanıyorum gün aşırı yetiyor ama akşam 8-9 gibi 25 lere düşüyor o zaman takıyorumNasıl gitmiyor? Bende %84 pil sağlıklı iP14 Pro var o bile günlük 8-9 saat ekran süreme 100'den 10'a dayanabiliyor.
ekran süreye nsl bakılıyor nsl anlarız sarj iyi mi? gidiyo kötümü diyeNasıl gitmiyor? Bende %84 pil sağlıklı iP14 Pro var o bile günlük 8-9 saat ekran süreme 100'den 10'a dayanabiliyor.
Günlük kullanım için gayet yeterli ama illa akşam bi sarj etmeniz gerekiyor. Oyun oynamadığım haldeiPhone 15 pro almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ikincilede okeyim
Kesinlikle bunu diyorum işte bendeGünlük kullanım için gayet yeterli ama illa akşam bi sarj etmeniz gerekiyor. Oyun oynamadığım halde
Malesef batarya istiyosan plus alacaksınKesinlikle bunu diyorum işte bende