Neler Yeni

İphone 15 pro vs iphone 15

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Alper Kaplan
hocam ben hiç denemedim magsafede koruma yok evet kamera için ama bikere babamla inşaata gitmiştim telefon yere düştü kamerada koruyucu vardı kamera çatladı sandım koruyucu çatlamış o yani iyi koruyor sen tak kaliteyi lensleri temizlersen çok düşürmüyor kamerama hiç bişey olmadı yani
Hmm birde şey gördum kameranın lenslerini değilde etrafını koruyan düstügünde kamera yere temas etmiyor yani etrafindaki koruyucular carpıyor onlar nasildır kameranın lensinin oralar açık hem kalitede düşmez bilmiyorum yada alıp deneyeceğim kalite düşmezse devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mertsyl
Hmm birde şey gördum kameranın lenslerini değilde etrafını koruyan düstügünde kamera yere temas etmiyor yani etrafindaki koruyucular carpıyor onlar nasildır kameranın lensinin oralar açık hem kalitede düşmez bilmiyorum yada alıp deneyeceğim kalite düşmezse devam
hocam düşerse zaten yanına kolayca bişey olmaz bide düz 15lerin kameralarıda küçük direk lens alın düşerse ilk kameraya olur olan

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Alper Kaplan
hocam düşerse zaten yanına kolayca bişey olmaz bide düz 15lerin kameralarıda küçük direk lens alın düşerse ilk kameraya olur olan
Kalite düşürüyor diyen var ışıkta yansıyormuş falan pek güvenmedim çıkıntılı kılıfta alabilirim onlarda koruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mertsyl
Kalite düşürüyor diyen var ışıkta yansıyormuş falan pek güvenmedim çıkıntılı kılıfta alabilirim onlarda koruyor
öylede yapabilirsin ama dene hocam ben çok rahatsız olmuyorum okadar fark olmuyo bende zaten ucuz alırsın kullanmasanda durur

Top Bottom