Küçücük ekranda e-sporcu mu olacaksın ? 60HZ neyi etkileyecek ? Al gitsin.60 hz çok etkiler mi sizce beyler
Öyle bir şey olduğuna inanmıyorum ama bi ihtimali var kronik sorunlu cikar demiyorum üretimde hata vardır falan filan ben olsam 1 hafta sonrasinda alirdimhacı şöyle diyen çok oldu ön sipariş verilen telefonların çoğu kronik diyorlar doğru mu
haklısın hocam hem yatırım olarakta düşünülebilir ilerde çok peek yaparKüçücük ekranda e-sporcu mu olacaksın ? 60HZ neyi etkileyecek ? Al gitsin.
ön siparişten versem mi sizceKüçücük ekranda e-sporcu mu olacaksın ? 60HZ neyi etkileyecek ? Al gitsin.
120 hz olsa ne olucak ki gözün alışıyor zaten bi yerden sonrayıl 2023 olmuş hala 60 hz kullanıyorlar ama şaka gibi
İlerde zam da gelebilir bence verhaklısın hocam hem yatırım olarakta düşünülebilir ilerde çok peek yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ön siparişten versem mi sizce
bir arkadaş görmüştüm sizi deney faresi gibi kullanıyorlar bi 1 ay bekle öyle sipariş ver diyorduİlerde zam da gelebilir bence ver
haklısınız aslında kafama yattı120 hz olsa ne olucak ki gözün alışıyor zaten bi yerden sonra
Hocam ama 1ay beklersen zaten kesin zam gelir Apple'a belli olmuyorbir arkadaş görmüştüm sizi deney faresi gibi kullanıyorlar bi 1 ay bekle öyle sipariş ver diyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısınız aslında kafama yattı
Evetdirek vermem daha mantıklı olacaktır o zaman
Baya götürür daha yeni cıktıöyle yapmaya karar verdim sağolun
kaç yıl götürür acaba bu