Neler Yeni

Yardım İphone 15 video cızırtı sorunu?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Arda Teksin
Ekleme 2: Tekrardan merhaba birkaç kişiye sordum ve onların cihazındada şarkılarda bu sorunu yaptığını söylediler onun dışında yabancı bir forumda sunrof şarkısının ilk 10 saniyesinde bu sorunun daha net ortaya çıktığını yazmışlar ve bende bakmak istedim maalesef durum kötü gibi Watch unnamed | Streamable
Cihazım yurt dışı olduğu için garantiyede gönderemiyorum cihaza eski bir iOS sürümü yükleyerek tekrardan test edeceğim gelişmeleri tekrardan buraya yazacağım.

Murosama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ravan AFANDIYEV
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Kitap
Steam
Murosama
Ekleme 2: Tekrardan merhaba birkaç kişiye sordum ve onların cihazındada şarkılarda bu sorunu yaptığını söylediler onun dışında yabancı bir forumda sunrof şarkısının ilk 10 saniyesinde bu sorunun daha net ortaya çıktığını yazmışlar ve bende bakmak istedim maalesef durum kötü gibi Watch unnamed | Streamable
Cihazım yurt dışı olduğu için garantiyede gönderemiyorum cihaza eski bir iOS sürümü yükleyerek tekrardan test edeceğim gelişmeleri tekrardan buraya yazacağım.
Merhabalar. Eğer telefonunuzun IMEI’si Türkiyede yasal olarak kayıtlıysa garanti geçerli oluyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Arda Teksin
Ekleme 3: Evet iOS sürümü düşürmeme rağmen durum aynı her iki haporlerdende geliyor fakat ahize kısımında daha fazla kısacası birilerinden yurt dışı cihaz almayın aldırmayın ben aldım başıma bu geldi.

Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ekleme 3: Evet iOS sürümü düşürmeme rağmen durum aynı her iki haporlerdende geliyor fakat ahize kısımında daha fazla kısacası birilerinden yurt dışı cihaz almayın ben aldım başıma bu geldi.
Kaç aydır kullanıyosun cihazı belki hoparlörlerinde pislik vardır.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Arda Teksin
Kaç aydır kullanıyosun cihazı belki hoparlörlerinde pislik vardır.
2 hafta bu sorunu tek yaşayan değilim arkadaşımdada aynı sorun var onda spotify de belli olurken benimki videolarda belli oluyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam flash vs var ise hoparlörlerin deliklerine bakabilir misin ? Ben 2. El olmasından şüphellendim ama değilse yazılım sorunu inşallah bilen biri yardım edebilir.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Arda Teksin
Hocam flash vs var ise hoparlörlerin deliklerine bakabilir misin ? Ben 2. El olmasından şüphellendim ama değilse yazılım sorunu inşallah bilen biri yardım edebilir.
hocam kapalı kutu olarak satın aldım 3utools üzerinden herşeyini kontrol ettim kutu üzerindende vesayre 2 defa sürüm değiştirmede yaptım yani cihaz orjinal fakat dediğim gibi bozuk denk geldi büyük ihtimalle flash dediğiniz olay tam olarak nedir?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
hocam kapalı kutu olarak satın aldım 3utools üzerinden herşeyini kontrol ettim kutu üzerindende vesayre 2 defa sürüm değiştirmede yaptım yani cihaz orjinal fakat dediğim gibi bozuk denk geldi büyük ihtimalle flash dediğiniz olay tam olarak nedir?
Işık yani ışık tut demek istemiştim de sıfır kutulu aldım demişsiniz. Sizin yaşamanız neyse arkadaşınızın da yaşaması ilginç yani 0 ise şans eseri size denk gelse ona gelmemesi gerek garip bir olay

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Arda Teksin
Işık yani ışık tut demek istemiştim de sıfır kutulu aldım demişsiniz. Sizin yaşamanız neyse arkadaşınızın da yaşaması ilginç yani 0 ise şans eseri size denk gelse ona gelmemesi gerek garip bir olay
Malesef öyle forumda sanırım aynı cihazdan kullanan kimse yok gibi onlardada olsaydı aynı sorun yazarlardı büyük ihtimalle cihaz elimde patladı gibi.

Demoizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdullah GENÇ
hocam bende de 15 var. Airpods pro ile konuşma yapınca sağ kulaklık fena cızırtı çıkarıyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Arda Teksin
hocam bende de 15 var. Airpods pro ile konuşma yapınca sağ kulaklık fena cızırtı çıkarıyor.
Hocam bendeki sorun çok ayrı sizinki büyük ihtimalle kulaklıktan kaynaklı veya konuştuğunuz kişinin mikrofonuyla

Top Bottom