Arkadaşlar biliyorum s24 ultra havada karada 5 e katlar. Ama sorum su ios kullanmak için o fiyata almaya değer mi
Ekosistemimim yarısı apple yarısı samsung tarafi. Sırf iphone diye alınıp alınmayacağıji bilemedim iphone 15 içinDeğmez. IOS kullanmanın da bir ayrıcalığı yok bu arada. Yani adam akıllı ekosistem kasmayacaksan gereksiz. Al Ultra'yı keyfine bak.
Dostum degmez. Kim ne derse desin ip lere o kadar para verilecek telefonlar degil.Ekosistemimim yarısı apple yarısı samsung tarafi. Sırf iphone diye alınıp alınmayacağıji bilemedim iphone 15 için
yd s25 ultra al 38k'ya.Evet sadece akicilik ve kameraya para veriliyor diye düşünüyorum. S24 ultra da karar kıldım givi
iphone alıcaksan pro model al bari kapıştırdıgın telefon 15i yok eder s24u sahibiyim 15de kullandım düz model almanı tavsiye etmem iosun pek bi avantajı yok sadece telefonu satarken deger kaybetmiyorArkadaşlar biliyorum s24 ultra havada karada 5 e katlar. Ama sorum su ios kullanmak için o fiyata almaya değer mi
Kayıt olmuyor onlar hocam 4 ay sıkıntı çeker.yd s25 ultra al 38k'ya.
Ekosistemimim yarısı apple yarısı samsung tarafi. Sırf iphone diye alınıp alınmayacağıji bilemedim iphone 15 için