İphone 16 512gb 68k alınır mı

yani uzun vadede mutlaka verdiğin paranın karşılığını verir satarken de rahat edersin ama bütçe yoksa imkanı yok diyorsan olabilir biraz daha para biriktirip pro almak daha mantıklı hem kullanım hem ekonomik açıdan

Bir süredir iphone arayışı içindeydim akakçede bakınırken bunu gördüm iphone 16 512gb trendyol satıcısında 68k ya düşmüş başka bu fiyata hiç yok sizce alınır mı al derseniz direkt alacağım lakin 3,7 yıldız vermişler orasını anlamadım apple türkiye garantili diyor . Burdan alırsam sıkıntı yaşar mıyım
Trendyoldan teknolojik ürün alışverişim oldu Apple Watch aldım , Laptop aldım satıcısı Trendyoldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Diğer satıcılar kötü diye değil fakat Trendyol satıcısı varsa önceliğin o olsun tabii ki.

16 pro kullanıcısı olarak düz modellere şuanlık karşıyım. Ekranın 60 hz olması ve zoom lensinin olmaması ve 68k olması cidden ENAİ avıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyattan dolayı düz almak istiyor isen 17 modelini bekle en azından ekran supermotion ile gelecek.
Proya göre daha fiyat performans bence düz modeller. Ana kamera aynı sayılır, geniş açı bir önceki Pronun kamerası o da güzel sadece Zoom yok ama o da pek bir işe yaramıyor zaten. Ekranın 60Hz olması eleştiriliyor ama biraz kullanınca alışıyorsun ve bu sayede pilin Prodan çok daha uzun gidiyor. Parası olan için Pro daha premium duruyor o bir gerçek ama düz de kötü değil yani.

Dostum s25 almak istersem onu alırım zaten iphone almak istiyorum yıllardır apple kullanıyorum ve hayır kamerası marsı da çekse ekranı 500hz de olsa kalkıp bana yemek de pişirse ben apple alcam ben bunla geldim bunla giderim 😀
bir markaya bağlı veya kölesi olmak ne kadar mantıklı ? aynı fiyata çok daha iyi bir telefon çok daha iyi özellikler her konuda çok daha iyi bir cihaz varken neden ip16 tercih edesin :D şaka maka hani gerçekten YD ile sürüneceğine sıfır s25 ultra varken alınmaz.

Ya bu cihazın bu kadar ucuz olmasına şaşırıyorum cidden. İsviçre’de fiyatlara baktığımda Samsung daha pahalıydı Apple’a göre. Buradaki insanlar fp Samsung varken Apple alma derdinde.
Ülkeye göre muamele yapıyor Samsung, zengin ülkelerde telefon alana saat ve kulaklık hediye fiyat iPhone ile aynı mantığıyla iş yapıyor hem premium gibi pazarlıyor hem yanında saatini kulaklığını da satmış oluyor. Veya çok yüksek geri alım indirimi yapıyor o şekilde ucuza geliyor gibi gösteriyor. Türkiye’de millet böyle şeylere kanmadığı için direkt düşük fiyatla veriyorlar.

yd 16 pro alın hocam sıfır 8 ay kullanabiliyorsunuz.kalan 4 ay da eski bir iphone taşımanız gerekicek yanınızda iphone 7 7 plus gibi.
kral güvenilir yd nereden alınır? Baya bakındım da çift sim yerine 2 iphone gezmek bana daha mantıklı geldi açıkçası.

sıfır alacağına 2 tane yurt dışı al süresi bitince diğerine geç kullan üste cebinde para kalır
bunu yapmayi dusunuyorum ancak nereden alabilecegimi bilmiyorum ayrica maks ne kadar verilmeli kapali kutu yurt disi cihaza onu da soylersen sevinirim. 16 pro 256gb ya da 128gb

Hocam ben tanıdıktan aldım valla çift fiziki sim kapalı kutu 128 16 pro yu 42 ye pazarlıkla zor aldım.

Hocam ben tanıdıktan aldım valla çift fiziki sim kapalı kutu 128 16 pro yu 42 ye pazarlıkla zor aldım.
Sizde alırsanız çift fiziki alın e sim ile uğraşmamak için model kodu A3294.Almadan da kutunun üstündeki seri no yu apple ın sitesinden sorgulayın garanti başlamışmı vs diye.

Sizde alırsanız çift fiziki alın e sim ile uğraşmamak için model kodu A3294.Almadan da kutunun üstündeki seri no yu apple ın sitesinden sorgulayın garanti başlamışmı vs diye.
Kutu ve telefondaki seri no eşleşmeyebilir onun içinde kutuyu açınca da telefonun ayarlarından seri noyu bulup tekrar sorgulatın.Ayarlarda zaten pilin ne zaman üretildiği ne zaman kullanılmaya başlandığı kaçıncı döngüde olduğu yazıyor kayıt altında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,012
Üyeler
183,369
Son üye
adolfhtler
Geri