quejy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
ama pro için 20k bilemiyorumDüz model iphone kullanan iphone kullanıyom demesin ya batarya leş ekran 60hz at çöpe gitsin aynı paraya taş gibi s23 ultra var
ama pro için 20k bilemiyorumDüz model iphone kullanan iphone kullanıyom demesin ya batarya leş ekran 60hz at çöpe gitsin aynı paraya taş gibi s23 ultra var
İşlemci var, ya ne bekliyorsunuz anlamıyorum"bence" kardeşim okuduğunu anlıyorsundur umarım.
"Beklenebilir, ama bence 15 alınır, beklemeye değecek olağanüstü değişiklikler yok"
Anladın umarım.
2 ay sonra donma garantiliDüz model iphone kullanan iphone kullanıyom demesin ya batarya leş ekran 60hz at çöpe gitsin aynı paraya taş gibi s23 ultra var
Beklenir çok bir şey kalmamıştır zateniPhone 16 Pro serisi sizce beklenir mi yoksa 15 Pro mu alınır?
İşlemci var, ya ne bekliyorsunuz anlamıyorum
Post automatically merged:
2 ay sonra donma garantili
S23 kullandım 1 yılını doldurdu arkadaşımda var galeride kasıyor Asphalt 9 da drop yiyor yazılımı oyun oynamaya el verişli değil xioami alırım çok daha iyidirdostum en son j7 prime filan mı kullandın
O da düz versiyon değişen yok s23 ultra ile aynı değil sonuçtaS23 kullandım 1 yılını doldurdu arkadaşımda var galeride kasıyor Asphalt 9 da drop yiyor yazılımı oyun oynamaya el verişli değil xioami alırım çok daha iyidir
Güzel rO da düz versiyon değişen yok s23 ultra ile aynı değil sonuçta
Oyunlarda biraz kasar ama galeride, arayüzde donacak kadar da değil.S23 kullandım 1 yılını doldurdu arkadaşımda var galeride kasıyor Asphalt 9 da drop yiyor yazılımı oyun oynamaya el verişli değil xioami alırım çok daha iyidir
Ciddi anlamda galeride öldü kamerası ilede baya ayar yapman gerekki güzel çeksin kasasına lafım yok ama cidden güzelOyunlarda biraz kasar ama galeride, arayüzde donacak kadar da değil.
Acele yok, birkaç nesil eski bir cihazdan yenisine geçilecek işte. Tabi fiyat farkı da baya olur büyük ihtimalle yani beklesek ayrı dert beklemesek ayrı dertYapay zeka konusu çok gelişecek deniyor 16 serisinde. Beklenebilir acele yoksa.