IPhone 16 dan 17 ye geçilir mi?

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Elimde iPhone 16 var pili %90 1 yıl daha garantisi var. Sizce bunu satıp üste 20K koyup sıfır iPhone 17 almak mantıklı mı? Hafızaları aynı olacak, mantıklı bir takas olur mu sizce yoksa boşver 16 ile devam et mi dersiniz?

yeni her zaman iyidir ama bunun kararini sizin vermeniz daha dogru olur ben oyun oynayan birisi degilim mesela 15 bile yeterli gelirken size 120hz ekranli daha yeni bir telefon daha iyi idare edebilir ama ben olsam 20kya degistirmezdim suanlik

Elimde iPhone 16 var pili %90 1 yıl daha garantisi var. Sizce bunu satıp üste 20K koyup sıfır iPhone 17 almak mantıklı mı? Hafızaları aynı olacak, mantıklı bir takas olur mu sizce yoksa boşver 16 ile devam et mi dersiniz?
hepsiburadada 75 e veriyor üstüne takas destegi var ek 5k ona bir bak

Kaca satacaksin dostum 55 e kim alacak

O şekilde dediğim fiyata geliyor zaten oradan hesap yaptım.
sizin elinizdeki 256 olanmı 128 gb olanımı 128 gb için verdigi teklif

1764149684823.webp

16 ile devam et bence zaten arada devasa bir fark yok hz farki var sadece 16 da eski bir telefon değil

16 ile devam et seneye degistir.
Seneyi beklersem büyük ihtimalle fiyat farkı çok açılır hiç değiştiremem, o durumda da 4 sene bunu kullanıp ölü fiyata satarım o dönemki son modellerden birine geçerim.

Seneyi beklersem büyük ihtimalle fiyat farkı çok açılır hiç değiştiremem, o durumda da 4 sene bunu kullanıp ölü fiyata satarım o dönemki son modellerden birine geçerim.
Emin ol bu sefer fark 30 ise seneye max 40 olur suan sifir alsan da seneye o cihazin degeri dusecek yine fark buyuyecek. Bende 16 pro max kullaniyorum seneye degistirecegim

ocak ayında a-z ye zam geldiginde apple zam yaptıgında almadına pişman olursun ödeyecegin para az ise düşünme bile

Geri