Elimde iPhone 16 var pili %90 1 yıl daha garantisi var. Sizce bunu satıp üste 20K koyup sıfır iPhone 17 almak mantıklı mı? Hafızaları aynı olacak, mantıklı bir takas olur mu sizce yoksa boşver 16 ile devam et mi dersiniz?
hepsiburadada 75 e veriyor üstüne takas destegi var ek 5k ona bir bakElimde iPhone 16 var pili %90 1 yıl daha garantisi var. Sizce bunu satıp üste 20K koyup sıfır iPhone 17 almak mantıklı mı? Hafızaları aynı olacak, mantıklı bir takas olur mu sizce yoksa boşver 16 ile devam et mi dersiniz?
Kaca satacaksin dostum 55 e kim alacakElimde iPhone 16 var pili %90 1 yıl daha garantisi var. Sizce bunu satıp üste 20K koyup sıfır iPhone 17 almak mantıklı mı? Hafızaları aynı olacak, mantıklı bir takas olur mu sizce yoksa boşver 16 ile devam et mi dersiniz?
O şekilde dediğim fiyata geliyor zaten oradan hesap yaptım.hepsiburadada 75 e veriyor üstüne takas destegi var ek 5k ona bir bak
sizin elinizdeki 256 olanmı 128 gb olanımı 128 gb için verdigi teklifO şekilde dediğim fiyata geliyor zaten oradan hesap yaptım.
256 bendeki cihaz.
16 ile devam et bence zaten arada devasa bir fark yok hz farki var sadece 16 da eski bir telefon değilElimde iPhone 16 var pili %90 1 yıl daha garantisi var. Sizce bunu satıp üste 20K koyup sıfır iPhone 17 almak mantıklı mı? Hafızaları aynı olacak, mantıklı bir takas olur mu sizce yoksa boşver 16 ile devam et mi dersiniz?
Seneyi beklersem büyük ihtimalle fiyat farkı çok açılır hiç değiştiremem, o durumda da 4 sene bunu kullanıp ölü fiyata satarım o dönemki son modellerden birine geçerim.16 ile devam et seneye degistir.
Emin ol bu sefer fark 30 ise seneye max 40 olur suan sifir alsan da seneye o cihazin degeri dusecek yine fark buyuyecek. Bende 16 pro max kullaniyorum seneye degistirecegimSeneyi beklersem büyük ihtimalle fiyat farkı çok açılır hiç değiştiremem, o durumda da 4 sene bunu kullanıp ölü fiyata satarım o dönemki son modellerden birine geçerim.
ocak ayında a-z ye zam geldiginde apple zam yaptıgında almadına pişman olursun ödeyecegin para az ise düşünme bileSeneyi beklersem büyük ihtimalle fiyat farkı çok açılır hiç değiştiremem, o durumda da 4 sene bunu kullanıp ölü fiyata satarım o dönemki son modellerden birine geçerim.