Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Iphone 16 için Şeffaf Kılıf Önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şeffaf ve magsafe destekli bir kılıf istiyorum ama uzun süre sararmayacak hatta hiç sararmayacak bir kılıf istiyorum mümkünse kamera koruyucusu da olsun istiyorum ama bir sorum var kamera koruyucusu olan bir kılıf alırsam fotoğraf kalitem olumsuz etkilenir mi bunu da yazarsanız çok sevinirim bütçe sonsuz ama olabildiğince uygun fiyatlı arıyorum işimi görecek

Son düzenleme:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Şeffaf ve magsafe destekli bir kılıf istiyorum ama uzun süre sararmayacak hatta hiç sararmayacak bir kılıf istiyorum mümkünse kamera koruyucusu da olsun istiyorum ama bir sorum var kamera koruyucusu olan bir kılıf alırsam fotoğraf kalitem olumsuz etkilenir mi bunu da yazarsanız çok sevinirim bütçe sonsuz ama olabildiğince uygun fiyatlı arıyorum işimi görecek
Hocam profesyonel çekim yapmiyorsaniz aradaki farki anlamazsiniz koruyucunun

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam profesyonel çekim yapmiyorsaniz aradaki farki anlamazsiniz koruyucunun
Bazen etkinliklere gittiğimde fotoğraf çekip yüklemem gerekiyor eğer fark edilmez diyorsanız lens koruyucu ya da lens koruyuculu kılıf önerebilir misiniz

Top Bottom