- Reaksiyon skoru
- 252
kesinlikle 16 almalısın
Son düzenleme:
HiçbirşeyNe fark var mesala baariz belli olan?
2025 yılındayız madem 120hz şart yapay zeka da şart hocam nasıl hiçbir fark yok?Hiçbirşey
Anladım, kesin iPhone olmayabilir diye net bir bilgi olmadığı için fikrini belirtmişsin, gayet makul. Biz de sadece konu sahibinin sorduğu iPhone 15 ve 16 arasındaki farklara odaklanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Herkesin tercihine saygı duyuyoruz.Arkadas kesin ip istedigini belirtmedigi icin tavsiyemi kendi fikrimi belirttim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşa söyledim hocam kesin ip değilse diye net cevap alamadığım icin fikrimi belirttim.
Duyarlılığınız icin teşekkürler.Anladım, kesin iPhone olmayabilir diye net bir bilgi olmadığı için fikrini belirtmişsin, gayet makul. Biz de sadece konu sahibinin sorduğu iPhone 15 ve 16 arasındaki farklara odaklanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Herkesin tercihine saygı duyuyoruz.
İphone 15 de 60hz 16da 60hz ikiside aynı güncellemeleri alıcak telefonlar 16 da olan "yapay zeka" 15 de yokmu düşün bunu2025 yılındayız madem 120hz şart yapay zeka da şart hocam nasıl hiçbir fark yok?
apple intelligence iphone 15lere yok (prolara var) düşün bunuİphone 15 de 60hz 16da 60hz ikiside aynı güncellemeleri alıcak telefonlar 16 da olan "yapay zeka" 15 de yokmu düşün bunu
16 da yapacağı şeyleri 15 de yapar hiçbir fark hissetmez 16 da hızlı şarj desteği biraz daha fazla diye ya da mah 400 fazla diye hatta a18 olmasına rağmen tercih edilicek anlamına gelmiyor ha bu tabi alıcının keyfine bağlı ama 15 mi 16 mi sorusana anlayan birisi sırf bunlar var diye 16 demez
60Hz olacak.16 daha mantıklı işlemci bakımından daha çok götürür seni ama yerinde olsam 17 yi beklerdim 120 hz ekranla cıkıcak tabi fiyat farkı olabilir amam düz seriler hep 1000 dolardan satışa çıkıyor bütcen yetiyorsa tabi
120 olucak kanka60Hz olacak.
Kaynak?120 olucak kanka
Kaynak?