IPhone 16 mı iPhone 15 mi?

Arkadas kesin ip istedigini belirtmedigi icin tavsiyemi kendi fikrimi belirttim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşa söyledim hocam kesin ip değilse diye net cevap alamadığım icin fikrimi belirttim.
Anladım, kesin iPhone olmayabilir diye net bir bilgi olmadığı için fikrini belirtmişsin, gayet makul. Biz de sadece konu sahibinin sorduğu iPhone 15 ve 16 arasındaki farklara odaklanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Herkesin tercihine saygı duyuyoruz.

Anladım, kesin iPhone olmayabilir diye net bir bilgi olmadığı için fikrini belirtmişsin, gayet makul. Biz de sadece konu sahibinin sorduğu iPhone 15 ve 16 arasındaki farklara odaklanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Herkesin tercihine saygı duyuyoruz.
Duyarlılığınız icin teşekkürler.

2025 yılındayız madem 120hz şart yapay zeka da şart hocam nasıl hiçbir fark yok?
İphone 15 de 60hz 16da 60hz ikiside aynı güncellemeleri alıcak telefonlar 16 da olan "yapay zeka" 15 de yokmu düşün bunu

16 da yapacağı şeyleri 15 de yapar hiçbir fark hissetmez 16 da hızlı şarj desteği biraz daha fazla diye ya da mah 400 fazla diye hatta a18 olmasına rağmen tercih edilicek anlamına gelmiyor ha bu tabi alıcının keyfine bağlı ama 15 mi 16 mi sorusana anlayan birisi sırf bunlar var diye 16 demez

16 almaya gerek yok 15 al ios şart değilse s25 çok daha iyi bir telefondur 60hz göz yoruyor

İphone 15 de 60hz 16da 60hz ikiside aynı güncellemeleri alıcak telefonlar 16 da olan "yapay zeka" 15 de yokmu düşün bunu

16 da yapacağı şeyleri 15 de yapar hiçbir fark hissetmez 16 da hızlı şarj desteği biraz daha fazla diye ya da mah 400 fazla diye hatta a18 olmasına rağmen tercih edilicek anlamına gelmiyor ha bu tabi alıcının keyfine bağlı ama 15 mi 16 mi sorusana anlayan birisi sırf bunlar var diye 16 demez
apple intelligence iphone 15lere yok (prolara var) düşün bunu

Bence 16 Pro çok makul bende alıcam yakında YD den 13 alıcaktım vazgeçip akrabamın arabistandan gelmesini bekleyeceğim amazon suudi arabistan da 33 bin lira 16 pro 4+4 kullanırım geriye kalanı eski telefondan kullanırım ya da belki apple watch alırım.

daha fazla kaynak istiyorsan atayım

Geri