MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Arkadaşlar iphone 16 pro için önerdiğiniz güzel uygun adaptör varmı? Bide 20w mu almak lazım 30w mu ?
Bu kesin orjinal değilmi hepsiburadada orjinal yaziyor 300e satan var 400e satan var bu yuzdeyuz orjinalse bunu aliyimCİhaz 25W destekliyor, 30W'ın orijinali çok pahalı o yüzden 20W işinizi görür
Apple 20w Usb-C Şarj Cihazı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Apple 20w Usb-C Şarj Cihazı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şahsen en kralı da olsa orijinal kendi adaptörü varken başka marka tavsiye etmiyorum. Apple adaptörünü de Vatan vb bir yerden alın sahtesi çok oluyor
Bu kesin orjinal değilmi hepsiburadada orjinal yaziyor 300e satan var 400e satan var bu yuzdeyuz orjinalse bunu aliyim
Orijinal 20W al zaten fazlasını çoğu zaman çekmez diye tahmin ediyorum. Bende düz 16 var çok güçlü bir adaptörle şarj ediyorum ona rağmen Applenin dediği 20W şarj hızını bile görmüyor 10-15W arası güç alıyor genelde ve %80 den sonra 5W civarına kadar düşüyor.Arkadaşlar iphone 16 pro için önerdiğiniz güzel uygun adaptör varmı? Bide 20w mu almak lazım 30w mu ?
Vatan'ın sahte satma şansı yok hocam, hepsiburada'da satıcı hepsiburada'nın kendisi değilse almayınBu kesin orjinal değilmi hepsiburadada orjinal yaziyor 300e satan var 400e satan var bu yuzdeyuz orjinalse bunu aliyim
Tamamdır hocam sağolunVatan'ın sahte satma şansı yok hocam, hepsiburada'da satıcı hepsiburada'nın kendisi değilse almayın
Vatan da içinize sinmezse direkt apple store'dan sipariş edebilirsiniz veya size en yakın şubeden gidip alabilirsiniz
![]()
20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz.www.apple.com