Öneri IPhone 16 Pro Max Kılıf Önerisi

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Merhaba arkadaşlar, yeni iPhone 16 Pro Max aldım. Kılıf almak istiyorum, böyle günlük hayatta darbeye düşmeye dayanıklı hayvan gibi bir kılıf. Eski telefonumda da buna benzer bir kılıf kullanıyordum o yüzden kalın ve ağır kılıf kullanmaya alışkınım, benim için sorun değil. Sadece telefonu düzgün korusun istiyorum.

Aradığım Özellikler
* Kamera sürgülü ya da korumalı olursa güzel olur.
* Camera Control butonunun üstü kapalı olacak kesinlikle.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleme:
S24 Ultra da spigen liquid air ve rugged armor kullanıyorum bakabilirsin

Nasıl kamera koruma tam olarak çıkıntı var öyle koruyor kapak dersen öyle modelleri de var mı bilmiyorum

Son düzenleme:
Nasıl kamera koruma tam olarak çıkıntı var öyle koruyor kapak dersen öyle modelleri de var mı bilmiyorum
1753994355045.webp
1753994385563.webp

Bu tarz

Merhaba arkadaşlar, yeni iPhone 16 Pro Max aldım. Kılıf almak istiyorum, böyle günlük hayatta darbeye düşmeye dayanıklı hayvan gibi bir kılıf. Eski telefonumda da buna benzer bir kılıf kullanıyordum o yüzden kalın ve ağır kılıf kullanmaya alışkınım, benim için sorun değil. Sadece telefonu düzgün korusun istiyorum.

Aradığım Özellikler
* Kamera sürgülü ya da korumalı olursa güzel olur.
* Camera Control butonunun üstü kapalı olacak kesinlikle.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
kenarlarında silikon ile devam eden aramid fiber-kevlar malzeme kılıflara bakabilirsin kamerayıda bance iyi bir markanın safir lens koruyucuları ile koruyabilirsin

kenarlarında silikon ile devam eden aramid fiber-kevlar malzeme kılıflara bakabilirsin kamerayıda bance iyi bir markanın safir lens koruyucuları ile koruyabilirsin
Hocam görüntüyü bozuyor diyorlar bir de bazı kılıflar olmuyor sanırım o lensleri takınca.

Hocam görüntüyü bozuyor diyorlar bir de bazı kılıflar olmuyor sanırım o lensleri takınca.
kamera tarafı açık alacan bide şimdi ben akakçeye baktım kendi bildiğim markalardan benks var ama 1.500tl pahalı çalıştığım yerde satıyorum eğer istersen sana 2 adeti 1.500tl den gönderebilirim elimdeki en ucuz marka urr nin lensi blueo da var elimizde ama onlar 850tl den başlıyor o kadar çıkar mısın bilmem

kamera tarafı açık alacan bide şimdi ben akakçeye baktım kendi bildiğim markalardan benks var ama 1.500tl pahalı çalıştığım yerde satıyorum eğer istersen sana 2 adeti 1.500tl den gönderebilirim elimdeki en ucuz marka urr nin lensi blueo da var elimizde ama onlar 850tl den başlıyor o kadar çıkar mısın bilmem
Hocam link fln bir şey atın inceleyim, tam olarak hangi modelden bahsediyoruz?

Hocam kamera tarafı açık alıcaz onda sıkıntı yok da zaten onu demedim ben, normal açık olanlarda da sıkıntı olabiliyormuş. Bir de zaten safir lensler neden bunu takıyoruz, kaliteyi de düşürüyor diyorlar. Kılıf önerisi lazım bana.
Lens koruyucu takma kılıf olarak da şık kılıf olarak lansman kılıflardan al instagramda satan bir sürü sayfa var üstte atılan armor kılıflar çok kötü duruyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lens koruyucu takma kılıf olarak da şık kılıf olarak lansman kılıflardan al instagramda satan bir sürü sayfa var üstte atılan armor kılıflar çok kötü duruyor bence
ucuz redmi kılıfı gibi duruyor armor kılıflar 16 pro maxa kolay kolay bişey olmaz zaten

Bix iPhone 16 Pro Max Nebula Aqua Transparan Ultra Şeffaf Kılıf Çizilmeye Dayanıklı Tam Kapsamlı Koruma

• Kılıfın dört köşesinde yer alan hava yastıkları, düşmelerde oluşabilecek hasarları önlemeye yardımcı olur. Kamera bölgesi yükseltilmiş tasarıma sahiptir; bu sayede lenslerin çizilmesi veya kırılması engellenir. Aynı şekilde, ekranın kenarları da yükseltilmiştir ve bu yapı, ekranın yere temas etmesini önleyerek darbelere karşı ekstra koruma sağlar. Farklı renk seçenekleri de mevcuttur; istersen onlara da göz atabilirsin.

Bix iPhone 16 Pro Max Carbon Fiber Force MagSafe Kılıf Anti-Şok Teknolojili Kamera ve Ekran Korumalı

• Aynı özellikler karbon fiber kaplamalı modelde de yer alıyor. Dört köşedeki hava yastıkları, yükseltilmiş kamera ve ekran kenarları bu modelde de mevcut. Ayrıca karbon fiber dokusu sayesinde hem şık bir görünüm sunuyor hem de ekstra dayanıklılık sağlıyor. Farklı renk seçenekleriyle tarzına uygun modeli kolayca bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,221
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri