yufuscuk
80+ Silver
Dahası
16 Pro kesinlikle. Düşünmenize bile gerek yokSizce hangi telefon alınmalı ?
16 Pro kesinlikle. Düşünmenize bile gerek yokSizce hangi telefon alınmalı ?
S22 yi ben de kullandım o yüzden şaşırdım. S22 de bir şeyleri kısmadan 5 saat ekran süresini görmek imkansızdı. Neyse ki S23 e geçiş yaptım 7 saat ekran süresini hiç bir ayar yapmadan veriyor.Çok net daha kötü, değil diyen samboy'dur.net. 120Hz'in 60Hz'den akıcı olduğu kadar net bir durum.
şarj konusunda kötü fakat ben 6 saat 10 dakika civarı rahatlıkla çıkarabildim telefonlaÇok net daha kötü, değil diyen samboy'dur.net. 120Hz'in 60Hz'den akıcı olduğu kadar net bir durum.
ultra daha güclü bugune kadar cok sattım ıphone sade prestijSizce hangi telefon alınmalı ?
YouTube, tarayıcı, wp takılırsan alırsın.şarj konusunda kötü fakat ben 6 saat 10 dakika civarı rahatlıkla çıkarabildim telefonla
aynen instagram falan filan 60hz de alıyor mobil veri açıkken biraz daha düşüyor gibi çünkü wifi ile 6.40dk falan alırken mobille 6.10 falan alıyor aynı işlemlerle tabi uyg lere bakma sürem bir değil ama öyle genel olarak baya güzel performanslı telefon ki benim yaptıgım şeylere daha yatkın telefon ben fotoğraf falan çekmeyide seviyorum iphone 13 renk gamotu olarak beni tatmin etmedi ve s22 ye geçtim ki bunuda değişirim s25 veya s24 serisi ile değişim kampanyasındaYouTube, tarayıcı, wp takılırsan alırsın.
Dostum su muhabbet cok bos iphonenun 60 hz si samsungun 120hz sinden daha akici degil .Çok net daha kötü, değil diyen samboy'dur.net. 120Hz'in 60Hz'den akıcı olduğu kadar net bir durum.
S25 bekle dostumSizce hangi telefon alınmalı ?
onu demek istememiş 120hz nasıl 60hz den iyiyse iphone 13 ün pili s22 den daha iyidir anlamında demişDostum su muhabbet cok bos iphonenun 60 hz si samsungun 120hz sinden daha akici degil .
Mesaj otomatik birleştirildi:
S25 bekle dostum