Iphone 16 pro mu s25 ultra mı?

KaYrA_

80+
Reaksiyon skoru
6
Sizce hangisi daha iyi olur ben iphoneden yanayım hem daha iyi duruyor ve değerinide koruyor. Birde iphone alınırsa hangisi alınır?

Sizce hangisi daha iyi olur ben iphoneden yanayım hem daha iyi duruyor ve değerinide koruyor. Birde iphone alınırsa hangisi alınır?
Eğer bi aciliyetin yoksa paranı biriktirip 17 Pro Max al derim ben iphone alıcaksan eğer, yoksa S25U her türlü şu devirde daha kullanışlı benim gözümde ki kendimde bi iphone kullanıcısıyım.
Sızıntılara göre 17 serisinin tasarımı aşağıdaki gibi olucak
1747515499246.webp

Eğer bi aciliyetin yoksa paranı biriktirip 17 Pro Max al derim ben iphone alıcaksan eğer, yoksa S25U her türlü şu devirde daha kullanışlı benim gözümde ki kendimde bi iphone kullanıcısıyım.
Sızıntılara göre 17 serisinin tasarımı aşağıdaki gibi olucak
Alıntıyı görüntüle
ne zaman çıkacak ve tahmini ne kadar olucak çünkü ben 16 pro almayı düşünüyorum ve 84k civarı şuan

ne zaman çıkacak ve tahmini ne kadar olucak çünkü ben 16 pro almayı düşünüyorum ve 84k civarı şuan
2025 eylül, max ekim gibi gelir yenilik sunacaklar mı oda önemli.
Birde 17 yi beklemeyip 16 serisi alacaksan da alta yazdıklarımı düşünerek al.
Günde ortalama ne kadar saat telefon kullanıyorsun?
Çünkü 16 pronun batarya Mah'ı düşük fazla kullanan çoğu insan o bataryayla günü çıkartamaz, çıkartabilirim dersen 16 pro çıkartamam dersen de 16 Pro Max al.

iPhone daha çok düşünülüyorsa, iOS daha kullanışlı geliyorsa, daha düşük pil süresi sorun değilse 16 Pro da tercih edilebilir. S24 Ultra'nın çıkmış olduğu zamandaki popülerite ve kullanım kalitesi S25 Ultra'ya göre daha iyi görünüyor. S25 Ultra da alınabilir, S24 Ultra kadar ses çıkartmadı sadece. iPhone alınacağı zaman da en azından Pro serisi alınabilir, hem daha iyi seyir zevki hem de daha iyi pil ömrü için Pro Max yararlı olur.

2025 eylül, max ekim gibi gelir yenilik sunacaklar mı oda önemli.
Birde 17 yi beklemeyip 16 serisi alacaksan da alta yazdıklarımı düşünerek al.
Günde ortalama ne kadar saat telefon kullanıyorsun?
Çünkü 16 pronun batarya Mah'ı düşük fazla kullanan çoğu insan o bataryayla günü çıkartamaz, çıkartabilirim dersen 16 pro çıkartamam dersen de 16 Pro Max al.
günde ortalama 5-6 saat. ağır oyunlarda oynamıyorum

günde ortalama 5-6 saat. ağır oyunlarda oynamıyorum
Kendimden pay biçeceğim bende 13 var geçen sene temmuzda aldım şuanda pil sağlığım %94'e düştü günde ortalamam 6 saat benimde, iş için sürekli elimde olduğundan 1 şarj beni zar zor da olsa götürüyor, oyun vs hiç oynamıyorum bu arada, ne hafif ne ağır o şekilde götürüyor oyun oynasam muhtemelen 1 kere daha şarja takma durumunda kalırım.

Hocam bı telefona 84k verecek kadar önemli bir aletmi diye bı kendinize sorun bence ben olsam şahsen bir telefona 80 k vermem.

Kendimden pay biçeceğim bende 13 var geçen sene temmuzda aldım şuanda pil sağlığım %94'e düştü günde ortalamam 6 saat benimde, iş için sürekli elimde olduğundan 1 şarj beni zar zor da olsa götürüyor, oyun vs hiç oynamıyorum bu arada, ne hafif ne ağır o şekilde götürüyor oyun oynasam muhtemelen 1 kere daha şarja takma durumunda kalırım.
seneye yks sınav senem olduğu için 2-3 saate kadar düşer muhtemelen ozaman 16 pro beni 2 gün felan idare eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bı telefona 84k verecek kadar önemli bir aletmi diye bı kendinize sorun bence ben olsam şahsen bir telefona 80 k vermem.
sence ne alayım

seneye yks sınav senem olduğu için 2-3 saate kadar düşer muhtemelen ozaman 16 pro beni 2 gün felan idare eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sence ne alayım
Hocam ben olsam direk telefona 80k vermem ben baya tutumluyum oyuzdende olabilir.😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,116
Üyeler
175,164
Son üye
Xanthuss
Geri