Eğer bi aciliyetin yoksa paranı biriktirip 17 Pro Max al derim ben iphone alıcaksan eğer, yoksa S25U her türlü şu devirde daha kullanışlı benim gözümde ki kendimde bi iphone kullanıcısıyım.Sizce hangisi daha iyi olur ben iphoneden yanayım hem daha iyi duruyor ve değerinide koruyor. Birde iphone alınırsa hangisi alınır?
ne zaman çıkacak ve tahmini ne kadar olucak çünkü ben 16 pro almayı düşünüyorum ve 84k civarı şuanEğer bi aciliyetin yoksa paranı biriktirip 17 Pro Max al derim ben iphone alıcaksan eğer, yoksa S25U her türlü şu devirde daha kullanışlı benim gözümde ki kendimde bi iphone kullanıcısıyım.
Sızıntılara göre 17 serisinin tasarımı aşağıdaki gibi olucak
Alıntıyı görüntüle
2025 eylül, max ekim gibi gelir yenilik sunacaklar mı oda önemli.ne zaman çıkacak ve tahmini ne kadar olucak çünkü ben 16 pro almayı düşünüyorum ve 84k civarı şuan
günde ortalama 5-6 saat. ağır oyunlarda oynamıyorum2025 eylül, max ekim gibi gelir yenilik sunacaklar mı oda önemli.
Birde 17 yi beklemeyip 16 serisi alacaksan da alta yazdıklarımı düşünerek al.
Günde ortalama ne kadar saat telefon kullanıyorsun?
Çünkü 16 pronun batarya Mah'ı düşük fazla kullanan çoğu insan o bataryayla günü çıkartamaz, çıkartabilirim dersen 16 pro çıkartamam dersen de 16 Pro Max al.
Kendimden pay biçeceğim bende 13 var geçen sene temmuzda aldım şuanda pil sağlığım %94'e düştü günde ortalamam 6 saat benimde, iş için sürekli elimde olduğundan 1 şarj beni zar zor da olsa götürüyor, oyun vs hiç oynamıyorum bu arada, ne hafif ne ağır o şekilde götürüyor oyun oynasam muhtemelen 1 kere daha şarja takma durumunda kalırım.günde ortalama 5-6 saat. ağır oyunlarda oynamıyorum
seneye yks sınav senem olduğu için 2-3 saate kadar düşer muhtemelen ozaman 16 pro beni 2 gün felan idare ederKendimden pay biçeceğim bende 13 var geçen sene temmuzda aldım şuanda pil sağlığım %94'e düştü günde ortalamam 6 saat benimde, iş için sürekli elimde olduğundan 1 şarj beni zar zor da olsa götürüyor, oyun vs hiç oynamıyorum bu arada, ne hafif ne ağır o şekilde götürüyor oyun oynasam muhtemelen 1 kere daha şarja takma durumunda kalırım.
sence ne alayımHocam bı telefona 84k verecek kadar önemli bir aletmi diye bı kendinize sorun bence ben olsam şahsen bir telefona 80 k vermem.
Hocam ben olsam direk telefona 80k vermem ben baya tutumluyum oyuzdende olabilir.seneye yks sınav senem olduğu için 2-3 saate kadar düşer muhtemelen ozaman 16 pro beni 2 gün felan idare eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sence ne alayım
hocam 1 kere alcam ve android kullanıyorum almışken de beni üniversitede falan idare etsin diye düşündüm uzun zaman götürür benceHocam ben olsam direk telefona 80k vermem ben baya tutumluyum oyuzdende olabilir.![]()
Oda sizin kararınız ama bence tablet artı telefon almak benim için daha mantıklı olurdu.hocam 1 kere alcam ve android kullanıyorum almışken de beni üniversitede falan idare etsin diye düşündüm uzun zaman götürür bence
Benim konuyu okuyabilirsiniz ben 25U aldım çok memnunum.Sizce hangisi daha iyi olur ben iphoneden yanayım hem daha iyi duruyor ve değerinide koruyor. Birde iphone alınırsa hangisi alınır?