Iphone 16 pro vs Iphone 16e

ksxa

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar herkese. Aklımda çok karışık bir soru var yardımcı olursanız sevinirim. Yaklaşık 40 bin liralık bir bütçen var ve Applea geçiş yapmak istiyorum. Aklımda 16e gibi bir telefon var fakat yurtdışı 16 pro da fazlasıyla ilgimi çekti. yurtdışı telefon sıfır kapalı kutu. 16e gibi bir telefona o parayı vermektense 16 pro yurtdışı alsam 4 ay ek telefonumu sadece yanımda taşımam gerekecek harici her şey aynı. bu konuda deneyimi tecrübesi veya düşüncesi olan yazarsa sevinirim

Hocam hat konusuna değinmişsin zaten. Kullanım amacınıza göre seçin. 16e yi daha çok “se” modeller gibi temel özelliklerden arındırırmış standart bir iPhone gibi düşünün. Şahsen seçim şansım olsa yurt dışı cıhazını seçerdim.

Hocam hat konusuna değinmişsin zaten. Kullanım amacınıza göre seçin. 16e yi daha çok “se” modeller gibi temel özelliklerden arındırırmış standart bir iPhone gibi düşünün. Şahsen seçim şansım olsa yurt dışı cıhazını seçerdim.
Açıkçası 16 pronun kamerasını severek kullanacağım tabii ki ama 16e de olmayan geniş açı Makro çekim vb. olaylarından dolayı etkilenmedim. 4 ay ek telefon taşımak sorun olmaz. işlemci güçleri ve dürüst olmak gerekirse dış görünüş olarak bakılırsa 16 pro beni daha fazla cezbetti. bu yüzden 16 proyu tercih etmek istiyorum fakat aklımı çelen tek bir soru var: yeni yılda yurtdışı telefonların kullanım süreleri düşer mi? yurtdışı bir telefon olduğu için çok büyük bir sıkıntı yaşar mıyım? bu konuda bilgisizim.

Açıkçası 16 pronun kamerasını severek kullanacağım tabii ki ama 16e de olmayan geniş açı Makro çekim vb. olaylarından dolayı etkilenmedim. 4 ay ek telefon taşımak sorun olmaz. işlemci güçleri ve dürüst olmak gerekirse dış görünüş olarak bakılırsa 16 pro beni daha fazla cezbetti. bu yüzden 16 proyu tercih etmek istiyorum fakat aklımı çelen tek bir soru var: yeni yılda yurtdışı telefonların kullanım süreleri düşer mi? yurtdışı bir telefon olduğu için çok büyük bir sıkıntı yaşar mıyım? bu konuda bilgisizim.
Hocam kullanım süresi düşmez diye düşünüyorum sonuçta böyle bir uygulama olucaksa şimdiden duyurlamaları lazım.
Sorun olmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden cihazınız

• Beğen
Reaksiyonlar: ksxa
Bende sizin gibi ikilemdeyim bunları ne yapacağı belli olmaz oradaki açığı görüp süreleri kısaltabilirler o zamanda elimizde patlayabilir

Bende sizin gibi ikilemdeyim bunları ne yapacağı belli olmaz oradaki açığı görüp süreleri kısaltabilirler o zamanda elimizde patlayabilir
açığı zaten görüyorlardır da umarım bir etki yapmazlar. çift fiziki simle 4+4 ay şeklinde kullanan çok fazla insan var. ben kararımı verdim 16 pro alacağım. umarım bir sorun çıkmaz. harici kendisi zaten 5 6 seneyi rahat devirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri