🔥İndirim IPhone 16e 39.999 TL

şahsen ben arada da olsa kullandığım geniş açı kamerası olmayan bi telefon istemem, her ne kadar güncel bir telefon olsa da yarı fiyatına iş görecek kadar her türlü özelliği bulunan telefonlar bol iken 40 bin lira para verip sanki ucuz yollu telefon çözmüşüm gibi takılmam.

Fakat bulunmayan özellikleri bana şart değil diyenler için apple'ın az verip öz verdiğini hatırlatırım
tercih meselesi işte. bana kalsa arkasında veya önünde hiç kamera olmayan bir model çıkarsalar daha çok işime gelir. fotoğrafçı değilimki napayım kamerayı

alana enaı derız mesela

tercih meselesi işte. bana kalsa arkasında veya önünde hiç kamera olmayan bir model çıkarsalar daha çok işime gelir. fotoğrafçı değilimki napayım kamerayı
olsun hocam anıları kaydetmek için gerekli sonuçta. her şeyi tarihine kadar kaydetmesi çok işime yarıyor.

Hep bi gözüm kayıyor bu modele ama tek kamera olması çok hoşuma gitmiyor, elimde ip11 var aslında takasla daha uyguna düşürebilirim de bilemiyorum valla.

bugün mediamarkte inceledim beğendim cihazı s23udan geçesim geldi. Özellikle ön kamera konusunda beni çok daha tatmın etti :D

Fiyatı çok yüksek ederi 5000 tl

Şuan ki sıfır tr iphone fiyatlarına bakarsak dengeli bir fiyatta gibi ama daha düşmesi gerekiyor bence 37k kabul olur bana kalırsa.
Ek olarak şu cihazlara çöp diyenleri anlamak zor. Güncelleme desteği en uzun veren marka. İleride fiyat konusunda satması en kolay markalardan biride apple. Yani konuya ya ekran hz'sine bakarak yada kamera kalitesine bakarak giriyorlar.
İphone almıştım 2020'de. Memnun kalınca uzun vadede saat,kulaklık,ipad ve mac alarak ekosistemi tamamlamıştım. 12 artık iyice affalamaya başlayınca vivo aldım, memnun kalmadım. Arayüz çok sığ. Bazı Uygulamalar o geniş ekrana sığmıyor ve stabilite sorunları var. Ekran ve kamerasına lafım yok. Bu konularda Vivo resmen ders veriyor sektöre. Ancak kullandığım Apple cihazları ile Vivo arasındaki uyumsuzluk günlük konforumu bitirdi.
Velhasıl tekrar iphone'a döndüm. Apple ekosistemindeyseniz, başka marka telefon kullanmak zulüm oluyor. Safaride açtığınız sekme, macte de önünüzde. İphone kopyaladığınız bir içeriği macte yapıştırabiliyorsunuz, ipadi ikinci ekran olarak sorunsuzca kullanıyorsunuz gibi gibi....
Vivo ise platformdan kaynaklı işimi görmedi. Çok not alan biriyim, Android ile ios arasında birebir senkronize olan not alma uygulaması bir tek notewise var, o da randımanlı çalışmıyor. Üstelik çok pahalı. Böyle olunca ekran hertz değeriymiş,pilmiş geri planda kalıyor. Zaten ios akıcı, stabil. Uygulama marketi çer çöp dolu değil ve apple dünyası için geliştirilmiş oldukları için stabilite ve ekrana sığmama gibi abuk sabuk şeyler yaşamıyorsunuz.

Icindeki kamera sensoru 2'nin ustundeydi yani fiyatina gore oldukca kucuk bir sensorle geliyor. Kamera beklentisi olanlar uzak dursun.

Apple 15-16-16e bu cihazların tamamı 60HZ ekrana sahip. Pro modeller farklı sadece.
16e işlemcisi 16 ile aynı Apple18
Apple cihazlarda 3 kamera bulunabilir. 1-normal açı 2-geniş açı 3-makro(makro 3. kamera olarak pro modellerde)
16e yazılım desteği 16 ile aynı. Apple cihazlarında en büyük fark yazılım güvenliğidir(Jailbreak yapılırsa en güvenliksiz yazılıma dönüşür)
Fotoğraf için Samsung Ultra Serisi, Video için Apple Pro Serisi tercih edilebilir. Aralarında büyük fark olmadığını da belirteyim.
Kısacası geniş açıda fotoğraf çekme haricinde 16e alınabilir, geniş açı barındıran cihazların tümünde geniş açıya geçildiği an diyafram ve enstantane değişir ve düşer.
Kablosuz şarj mevcut ancak hızlı kablosuz şarj bulunmuyor.
Son olarak iki kamera gözüksün denmiyorsa, yazılım güvenliği yüksek olsun isteniyorsa bu cihaz iphone 16 ile aynı sonuçları verir. Test edilmiştir.

Son düzenleme:
Geri