Sırf hz ve kameradan dolayı o kadar da abartmayalım da. 30k ya düşse kimse android almazBu telefonun eder fiyatı 30k moruk üstü kazık bence.
Sırf hz ve kameradan dolayı o kadar da abartmayalım da. 30k ya düşse kimse android almazBu telefonun eder fiyatı 30k moruk üstü kazık bence.
Abartma o kadar öldürme sonuçta son nesil işlemci var üzerinde20k bile verilmeyecek kadar leş cihaz.
Kırpılmış son nesil islemci*Abartma o kadar öldürme sonuçta son nesil işlemci var üzerinde
kırpılsa da son nesil işlemci sonuçta güncelKırpılmış son nesil islemci*
Bence de evet doğru, ederi taş çatlasın 7580lira falan20k bile verilmeyecek kadar leş cihaz.
Qnb trendyol karta da 500₺ parapuan veriyor. Toplamda 1350₺ daha uyguna almak mümkün.master kart kaydettir 750 tl kampanyasını unutmayın.
50K dan iyi düşmüş gelelim şu alınmaz konusuna arkadaşlar size göre tamam kötü telefon tek kamerası var falan filan ama bazı insanlar tek kamera seviyor mesela ben de iPhone 8 Plus kullanıyorum 2 li kamera dizaynını seviyorum 16e düz 16 ya göre kötü olabilir ama içindeki işlemciye göre fiyatı uygun.![]()
Apple iPhone 16e 128GB Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Apple iPhone 16e 128GB Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com