🔥İndirim IPhone 16e 39.999 TL

2 ay önce 41k ya satın almıştım 40k bu cihaz için güzel fiyat. Hb gibi sitelerde aynı fiyata düşerse visa kampanyasıyla birleştirip 38.500₺ gibi fiyatlara rahatlıkla alınır.

Alınabilir. Iphone tercih edecekler için hiç fena değil.

25 bin olsa yine alınmaz

Apple firmasının garibanları da düşünmesi çok hoş bence.
Taksit olsa almak isterdim.

Fiyatı çok yüksek ederi 5000 tl

Şuan ki sıfır tr iphone fiyatlarına bakarsak dengeli bir fiyatta gibi ama daha düşmesi gerekiyor bence 37k kabul olur bana kalırsa.
Ek olarak şu cihazlara çöp diyenleri anlamak zor. Güncelleme desteği en uzun veren marka. İleride fiyat konusunda satması en kolay markalardan biride apple. Yani konuya ya ekran hz'sine bakarak yada kamera kalitesine bakarak giriyorlar.

50K dan iyi düşmüş gelelim şu alınmaz konusuna arkadaşlar size göre tamam kötü telefon tek kamerası var falan filan ama bazı insanlar tek kamera seviyor mesela ben de iPhone 8 Plus kullanıyorum 2 li kamera dizaynını seviyorum 16e düz 16 ya göre kötü olabilir ama içindeki işlemciye göre fiyatı uygun.

şahsen ben arada da olsa kullandığım geniş açı kamerası olmayan bi telefon istemem, her ne kadar güncel bir telefon olsa da yarı fiyatına iş görecek kadar her türlü özelliği bulunan telefonlar bol iken 40 bin lira para verip sanki ucuz yollu telefon çözmüşüm gibi takılmam.

Fakat bulunmayan özellikleri bana şart değil diyenler için apple'ın az verip öz verdiğini hatırlatırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,419
Üyeler
174,723
Son üye
cubbeliahmet
Geri