Apple iPhone 16e 128 8 Gb Ram (Apple Türkiye Garantili) - idefix
Apple iPhone 16e 128 8 Gb Ram (Apple Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm iPhone İOS Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.

adamlar 2025te iphone 8i tekrar çıkardı bizim milletde alınır diyo![]()
Apple iPhone 16e 128 8 Gb Ram (Apple Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm iPhone İOS Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artıkadamlar 2025te iphone 8i tekrar çıkardı bizim milletde alınır diyo![]()
Napalim kanka s25 alsam da vergi vericem. Yurtdışı da sıkıntı. Ne yapalım söyle?devleti zengin etmeseniz bizden dahada fazla vergi alinir teşekkür ediyorum ben her iphone alana
Aynen düşük işlemci 60hz ekran iphone 8 tasarımı ohhhh iphone kötü falanda demedim 14 pro kullanıyorum dostumDostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
Amacını bilene alınır.![]()
Apple iPhone 16e 128 8 Gb Ram (Apple Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm iPhone İOS Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Şuan ki kullandığım telefonda 120hz var ama ben şarjı bitmesin diye 60hzde kullanıyorum benim için sorun değil. İşlemcisi de 40k bandına gerilerse oldukça yeterli bence. Tasarımı da sade ve şık duruyor benim içinAynen düşük işlemci 60hz ekran iphone 8 tasarımı ohhhh iphone kötü falanda demedim 14 pro kullanıyorum dostum
Zaten ne istediğini bilen birisinin alabileceği bir telefon. Hava atmak için telefon alanlar tasarımdan dolayı almaz.Amacını bilene alınır.
İphone iyi telefon ama vergi yüzünden kötü duruma düşüyorDostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
41e düşerse iPhone 13 mü mantıklı bu mu?Bu telefon fiyatının çok üstünde piyasaya çıktı biraz daha beklersen 41/42 leri rahat görür diyorum.
Samsungda öyle artık. Yeni modellerinde ki fiyat politikasının iPhone'dan farkı yokİphone iyi telefon ama vergi yüzünden kötü duruma düşüyor