İphone 16e mi iphone 14 mü

Poodie

80+
Reaksiyon skoru
13
Herkese merhaba yeni İphone almayı düşünüyorum 14-ile 16e arasında kaldım ikiside aynı fiyat alacağım yerde hangisini tercih etmeliyim 14 de sadece geniş açı vs varmıs başka ciddi biözellik farkı varmı ?

illa iphone istiyosan 2. elden 14pro falan bak bütçen çıkarsa. düz serilere para verilmemeli hala 60hz ve çöp batarya..

2 sene daha fazla güncelleme
Daha yeni işlemci daha iyi çip
İntelligence alacak
Geniş açı dışında daha iyi kamera
Daha iyi batarya
Daha fazla ram
Niye 14 alasınki

Herkese merhaba yeni İphone almayı düşünüyorum 14-ile 16e arasında kaldım ikiside aynı fiyat alacağım yerde hangisini tercih etmeliyim 14 de sadece geniş açı vs varmıs başka ciddi biözellik farkı varmı ?
14ün geniş açı kamerası hariç üstün olduğu tek bir konu yok, daha yeni çıkan 16e varken de fosil olma adayı 14 alınmaz. 15 olsa işler değişebilir de 14 hakkında fikrim net.

16e nin fiyatı gereksiz artmış. 39k ydı ben 37k ları görmesini bekliyodum

giriş seviyesi alacaksan iphone alınmaz bence
android
2 sene daha fazla güncelleme
Daha yeni işlemci daha iyi çip
İntelligence alacak
Geniş açı dışında daha iyi kamera
Daha iyi batarya
Daha fazla ram
Niye 14 alasınki
değilmi hocam kamera olarak 48 mp diyorlar ama coğu kişi 14 ün daha iyi çektiğini renkleri daha iyi verdiğini idda ediyor

android

değilmi hocam kamera olarak 48 mp diyorlar ama coğu kişi 14 ün daha iyi çektiğini renkleri daha iyi verdiğini idda ediyor
İphone 14 iphone 16dan da iyi çekiyor o zaman 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

android

Android alıcaksan s25 her kulvarda önde 16e den

İkisi arasında 16 E benşm tavsiyem s25 yada 2. El 14 pro yada server kayıtlı mi 15 ultra

bende anlamadım testlerde vs 14 daha canlı duruyor o yüzden dedim

Android alıcaksan s25 her kulvarda önde 16e den
android düşünmüyorum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,193