İphone 16e vs 13 Hangisi Alınmalı ?

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Bütçe
42000
Yakın zamanda anneme yeni bir telefon alacağım. Benim gönlüm 16e den yana hem güncellik hem batarya hem de ram konusundan dolayı sizin önerileriniz nelerdir ve

Bu iki yerden birisinden alacağım gibi duruyor güvenilir mi acaba ?

Sadeve iphone seçenekleri değerlendireceğim

Garantili bir satıcı arıyorum

Bence de doğru bir seçim olur İphone alınacaksa. Teknosa satıcılıdan alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

eğer annen için düşünüyorsan güncel bi telefon olsun 16e al zaten 16e bence anne baba telefonu ama ben 14 plus aldım 1 hafta önce onu kullanıyorum ikici elden aldım 36 ya gayet de pili iyi gidiyor güzel telefon 13 düze asla o para verilmez

eğer annen için düşünüyorsan güncel bi telefon olsun 16e al zaten 16e bence anne baba telefonu ama ben 14 plus aldım 1 hafta önce onu kullanıyorum ikici elden aldım 36 ya gayet de pili iyi gidiyor güzel telefon 13 düze asla o para verilmez
Hocam size bir soru geniş açı haricinde magesafe yok onun dışında 14 ile 16e arasında fark yok çentik bile aynı tabi 16e donanım olarak tokatlar benim fikrim bence 13 alın 16e de anneniz çok kullanmayacağı özellik var ekstra para verilir mi bilmiyorum

En güncel 16e. Onu al. Zaten iPhone'ların en ucuz ve işe yaramazı.

Hocam size bir soru geniş açı haricinde magesafe yok onun dışında 14 ile 16e arasında fark yok çentik bile aynı tabi 16e donanım olarak tokatlar benim fikrim bence 13 alın 16e de anneniz çok kullanmayacağı özellik var ekstra para verilir mi bilmiyorum
14 plusın zaten tek artısı pil ve ekran boyutu onun dışında zaten bi fark yok ama sıfır fiyatı 33k iken han sonuçolarak 14 plus 13 den bence daha güncel bir telefon zaten böyle bir durumda 16e almak en mantıklı olan 16e den sonra ki tercihim 13 düz olmazdı mesela demek istediğim 13 ün bi tercih olmaması

teşekkürler
Bence de doğru bir seçim olur İphone alınacaksa. Teknosa satıcılıdan alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Attığım teknosa satıcısı garanti sunuyor mu sunmuyor mu bilemedim çünkü kendi sitesinde daha pahalı ama Trendyol da daha ucuz bir şüphelendirdi.
bende o parayı vermeme taraftarıyım zaten kameri vs çok önemli değil annem kullanacak sonuçta

iPhone 16e iyidir.

Yakın zamanda anneme yeni bir telefon alacağım. Benim gönlüm 16e den yana hem güncellik hem batarya hem de ram konusundan dolayı sizin önerileriniz nelerdir ve

Bu iki yerden birisinden alacağım gibi duruyor güvenilir mi acaba ?

Sadeve iphone seçenekleri değerlendireceğim
2. el düşünmüyor isen 16e

Linkler açılmıyor bu arada.

2. el düşünmüyor isen 16e
yok düşünmüyorum kendim için olsa belki düşünürdüm ama anneme alınca hiç baş ağrıtmaya gerek yok o nedenle sıfır alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkler açılmıyor bu arada.

Geri