Iphone 16 Alınır mı ?

16e 42.000₺ ve 17e de 52.000₺ olduğu sürece 15 önerenlerin aklından şüphe ederim dostum o kadar diyorum. Baz 16 alınmaz. Sıfır baz 16'ya verecek parayı bulursan ikinci elden 17 falan bakmaya çalış bari.

Edit: 17 bakmaya çalış dedim de en sondaki zam zımbırtılarından sonra o fiyata 17 de yok artık maalesef :D
sahibindende 64 k civarı 6-7 ay kullanılmış 17 ler var ben bunlara nasıl güvenicem mesela bi tanesini almak istiyorum ama içimde bi kuşku var?

sahibindende 64 k civarı 6-7 ay kullanılmış 17 ler var ben bunlara nasıl güvenicem mesela bi tanesini almak istiyorum ama içimde bi kuşku var?
Gidip bakacaksın dediği gibiyse telefonda uyarı falan yoksa alacaksın, belli olur zaten %90. Youtubeda ikinci el iPhone alma rehberi vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Faturasını iste, imeisini kontrol et. Seri numarasına bak TU/A olacak cihaz tr cihazıysa

Kutudaki seri no ile cihazdaki eşleşiyor mu gibi gibi

Gidip bakacaksın dediği gibiyse telefonda uyarı falan yoksa alacaksın, belli olur zaten %90. Youtubeda ikinci el iPhone alma rehberi vardır

Faturasını iste, imeisini kontrol et. Seri numarasına bak TU/A olacak cihaz tr cihazıysa
yurt dışı olup içine imei attıranlar? benim şuanki telefonuma öyle yaptık kapandı içine imei attırdk

Geri