Iphone 16 Alınır mı ?

16e 42.000₺ ve 17e de 52.000₺ olduğu sürece 15 önerenlerin aklından şüphe ederim dostum o kadar diyorum. Baz 16 alınmaz. Sıfır baz 16'ya verecek parayı bulursan ikinci elden 17 falan bakmaya çalış bari.

Edit: 17 bakmaya çalış dedim de en sondaki zam zımbırtılarından sonra o fiyata 17 de yok artık maalesef :D
sahibindende 64 k civarı 6-7 ay kullanılmış 17 ler var ben bunlara nasıl güvenicem mesela bi tanesini almak istiyorum ama içimde bi kuşku var?

sahibindende 64 k civarı 6-7 ay kullanılmış 17 ler var ben bunlara nasıl güvenicem mesela bi tanesini almak istiyorum ama içimde bi kuşku var?
Gidip bakacaksın dediği gibiyse telefonda uyarı falan yoksa alacaksın, belli olur zaten %90. Youtubeda ikinci el iPhone alma rehberi vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Faturasını iste, imeisini kontrol et. Seri numarasına bak TU/A olacak cihaz tr cihazıysa

Kutudaki seri no ile cihazdaki eşleşiyor mu gibi gibi

Gidip bakacaksın dediği gibiyse telefonda uyarı falan yoksa alacaksın, belli olur zaten %90. Youtubeda ikinci el iPhone alma rehberi vardır

Faturasını iste, imeisini kontrol et. Seri numarasına bak TU/A olacak cihaz tr cihazıysa
yurt dışı olup içine imei attıranlar? benim şuanki telefonuma öyle yaptık kapandı içine imei attırdk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,382
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri