🔥İndirim İphone 17 Amazonda Satışta🔥

Eder.
2019'da çıkan 11'i kullanıyorum. Batarya hariç sorunu yok.
Güncelleme de alıyor. S20'ler şu an güncelleme alıyor mu?
60hz'i bile androidin 60hzine göre akıcıyken, 120hz nasıl olmuştur acaba?
60hzi bile android 60hzinden daha akıcı nasıl bir saçmalık ? 60hz ekran 60hz dir bunun androidle iosla alakası yok kullandığın malın değeri sende daha çok artığı için sana öyle geliyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve 77k etmez 3 tane devlete 1 tane kendimize alıyoruz nasıl etsin ?
Eder.
2019'da çıkan 11'i kullanıyorum. Batarya hariç sorunu yok.
Güncelleme de alıyor. S20'ler şu an güncelleme alıyor mu?
60hz'i bile androidin 60hzine göre akıcıyken, 120hz nasıl olmuştur acaba?

Bi telefon bu kadar mı uygun fiyat olur (!)
Dur hemmen alayım 2TB ını 170k ya 🤣

60hzi bile android 60hzinden daha akıcı nasıl bir saçmalık ? 60hz ekran 60hz dir bunun androidle iosla alakası yok kullandığın malın değeri sende daha çok artığı için sana öyle geliyordur.
2019'dan beri 2 iOS 2 android cihaz eskittim. Xs Max’i eskittim demek yanlış olur gerçi de.
M31s iPhone 11 5 bin lirayken 3 bin liraya almıştım. 2 yıl kullanabildim, donma sorunlarından ötürü, sıfır cihazdı bir de.
Şu anki 11'in 3. sahibiyim. A04s var elimde aynı segment değil ama o 90hz istiyorsan kıyaslayıp video atayım. İkiside 11’den daha yeni cihaz ve hala iPhone 7ler bile 2500 3000e gidiyor, sen 10 yıllık android cihazını o paraya satamazsın. En amiral gemisi olsun.

kredi çekecem diyor ah ulan ah ah :(

tofaş fiyatına bir tane telefon
Özel güçleri var galiba

tofaş fiyatına bir tane telefon
Özel güçleri var galiba
normalde 50k fiyatı var bizim yüce ulu devletimiz sağolsun 2şer tanede milletvekillerine alıyoruz onlar bizim için çok iş yapıyor yoruluyorlar biz alacakken onlarada alalım hem 50k veren 120kda verir ne olmuş yani

en çok satan model olacak. 120hz-her zaman açık ekran-LTPO ve hızlı sarj.

17 serisi büyük ihtimal iphone 18-19dan daha fazla satacak düz modelleri baz alırsak.

Bende sipariş ettim 60hz olsa almayacaktım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,315
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri