bypast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 398
16 pro max 119.99 tl 1 tb 17 pro max 143.999 tl
16 pro max 119.99 tl 1 tb 17 pro max 143.999 tl
biri 2019da çıkmış biri 2020de çıkmış telefon neyi anlatıyorsun bilader hele birisi amiral gemisi diğeri düşük seviye bir telefon.Yıl fiyat endeksine bak. 5 bin iPhone 11 fiyatı 3 bin m31s. Üstelik 2 sene daha güncel bir telefon.
mesaja artı bir şey daha ekleyeyim s20fe ile a34 karşılaştırmıştım zamanındaYıl fiyat endeksine bak. 5 bin iPhone 11 fiyatı 3 bin m31s. Üstelik 2 sene daha güncel bir telefon.
Bilader ne ben mahallede ensesine şaplak attığın arkadaşın mıyım?biri 2019da çıkmış biri 2020de çıkmış telefon neyi anlatıyorsun bilader hele birisi amiral gemisi diğeri düşük seviye bir telefon.
daha önce s20 fe kullandım samsungun tam olmasa da amiral gemisine yaklaşan bir telefonu. yan yana koysak aynı yaşta iki telefonu performans anlamında samsung daha iyi ve iphone 11 kadar ısınmıyor
Elindekinden de olursun öyleNe yapak arkadaşlar kaldıraça mı girsek almak için![]()
valla ben bu yılın başında bozulan s20fe için garantiden 32k para aldım hocamBilader ne ben mahallede ensesine şaplak attığın arkadaşın mıyım?
S20 Fe işlemcisine bağlı ısınma konusunda daha iyi olabilir ama hala 11 güncelleme alıyor. Bu sene de alacak. Üstüne bir de piyasasına bak 12 bin civarına S20 Fe satabiliyor musun?
iPhone da garantisi varken klozete bile düşürsen yenisini veriyor ona kalırsa.valla ben bu yılın başında bozulan s20fe için garantiden 32k para aldım hocam
vermiyorlar nereden bildiğimi sormayıniPhone da garantisi varken klozete bile düşürsen yenisini veriyor ona kalırsa.
değişim programında bile almadı hiç bir yervermiyorlar nereden bildiğimi sormayın
Aynen kral sen cihazı suya sok adam sana yenisini versin.iPhone da garantisi varken klozete bile düşürsen yenisini veriyor ona kalırsa.
iPhone 6’yı aldıktan 3 ay sonra klozete düşürdüm. Yenisini 15 gün içinde almıştım o dönem.Aynen kral sen cihazı suya sok adam sana yenisini versin.