🔥İndirim İphone 17 Amazonda Satışta🔥

Yıl fiyat endeksine bak. 5 bin iPhone 11 fiyatı 3 bin m31s. Üstelik 2 sene daha güncel bir telefon.
biri 2019da çıkmış biri 2020de çıkmış telefon neyi anlatıyorsun bilader hele birisi amiral gemisi diğeri düşük seviye bir telefon.
daha önce s20 fe kullandım samsungun tam olmasa da amiral gemisine yaklaşan bir telefonu. yan yana koysak aynı yaşta iki telefonu performans anlamında samsung daha iyi ve iphone 11 kadar ısınmıyor

Yıl fiyat endeksine bak. 5 bin iPhone 11 fiyatı 3 bin m31s. Üstelik 2 sene daha güncel bir telefon.
mesaja artı bir şey daha ekleyeyim s20fe ile a34 karşılaştırmıştım zamanında
biri 2020 yılında diğeri 2023 yılında çıkmış bir telefon pil ömrü haricinde s20 fe daha iyiydi. kamera kalitesi olsun performansı olsun ekranı olsun hatta youtubeye gir video izle hoperlörü bile daha iyiydi. bu dediğim samsungda a serisi bir telefon ha arada 3 yıl var ha. bir de sen m serisinden aşırı kötü bir telefonla kıyas yapmaya çalışıyorsun akla mantığa uymayan işler hocam

biri 2019da çıkmış biri 2020de çıkmış telefon neyi anlatıyorsun bilader hele birisi amiral gemisi diğeri düşük seviye bir telefon.
daha önce s20 fe kullandım samsungun tam olmasa da amiral gemisine yaklaşan bir telefonu. yan yana koysak aynı yaşta iki telefonu performans anlamında samsung daha iyi ve iphone 11 kadar ısınmıyor
Bilader ne ben mahallede ensesine şaplak attığın arkadaşın mıyım?

S20 Fe işlemcisine bağlı ısınma konusunda daha iyi olabilir ama hala 11 güncelleme alıyor. Bu sene de alacak. Üstüne bir de piyasasına bak 12 bin civarına S20 Fe satabiliyor musun?

Parayı harcayacak yer bulamıyorsunuz herhalde 130.000TL telefona vermek nedir, uçak moduna alınca uçuruyormu seni?Özelliği ne?

Bilader ne ben mahallede ensesine şaplak attığın arkadaşın mıyım?

S20 Fe işlemcisine bağlı ısınma konusunda daha iyi olabilir ama hala 11 güncelleme alıyor. Bu sene de alacak. Üstüne bir de piyasasına bak 12 bin civarına S20 Fe satabiliyor musun?
valla ben bu yılın başında bozulan s20fe için garantiden 32k para aldım hocam
üstüne de 10k koyup s25 aldım.
ayrıca iphonenin güncelleme alması elzem bir şey bu sefer en güncel iosda olmazsan çoğu uygulamayı yükleyemez oluyorsun şuanda android 8le bile yükleyemediğin bir uygulama yok
en güncel android şuan 16 oradan hesap et

Bizim asgari ücretliler koşun dededen kalma eşşeğide satıp alın

2020den kalma 2.4klik samsung ile arasinda "telefon" ozellikleri acisindan ne farki var "TELEFON" konusma vs.

Geri