IOS Iphone 17 pro bi özellik hk

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
17 pro var beni biri arıyor tel elimde değilken yüksek çalıyo skntı yok sesi. ama elime aldığım gibi kısılıyor sesi. elime aldığımı açacağımı mı algılıyoda kısılıyo bi özellikmidri bu nedir tam ?

17 pro var beni biri arıyor tel elimde değilken yüksek çalıyo skntı yok sesi. ama elime aldığım gibi kısılıyor sesi. elime aldığımı açacağımı mı algılıyoda kısılıyo bi özellikmidri bu nedir tam ?
evet hocam özellik o. sensör sizi görünce otomatik sesi azaltıyor.

iyi birşeymi hocam sizce. varmı sizdede öyle
14pm de yok ama başka çağrı ile ilgili özellik var rahatsız edici mesela reels izlerken ( yüzde 50 acık ses ) biri ararsa üst adacığa düşüyor arama ve sesi ( medya sesi reels yani ) çağrı sesiyle aynı çalıyor yani arama sesi max iken reels izlerken biri ararsa nalları dikersiniz o anki sesten. bu dediğim bütün medya seslerinde geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam normal bi özellik yani bence iyi, siz baktıktan sonra ortamdaki ses düşüyor.

14 pm var hiç dikkat etmedim, arama gelirse bakayım sizin için.
14pm de yok yada kapalı bende

14pm de yok ama başka çağrı ile ilgili özellik var rahatsız edici mesela reels izlerken ( yüzde 50 acık ses ) biri ararsa üst adacığa düşüyor arama ve sesi ( medya sesi reels yani ) çağrı sesiyle aynı çalıyor yani arama sesi max iken reels izlerken biri ararsa nalları dikersiniz o anki sesten. bu dediğim bütün medya seslerinde geçerli.

sesi hoparlöre açıp arkada reels izleyince de garip bi ses oluyor.

hocam normal bi özellik yani bence iyi, siz baktıktan sonra ortamdaki ses düşüyor.

14 pm var hiç dikkat etmedim, arama gelirse bakayım sizin için.
bi bakın hocam varmı. bende normal elime almayıncaya kadar yüksek çalıyo zil sesi normal
elime aldığm gibi kısılıyo

bende hiç bilmiyorum hocam araştırmak gerek.

sesi hoparlöre açıp arkada reels izleyince de garip bi ses oluyor.
yok o normal bende, tek ses anlamında sıkıntı çağrı gelince çağrı sesine geçmesi o da normal bir özellik ama birden aramalarda bi hissettirmiyo değil o sesi

Standart tüm modellerde öyle 14 plus 14 Pro max 16 Pro max ve 17 Pro hepsinde aynıydı bende de

Geri