IOS Iphone 17 pro bi özellik hk

şuan ne kullanıyorsn hocam ? 16 pro max yazıyo imzada
doğruysa kamera ayarını atrmsn
benm 16 proda güzel çekiyodu ayarlar tam yapılıydı buna geçince bi kamera çekimi ön arka çok tatmin etmedi ya valla netlik vs

17 pro var beni biri arıyor tel elimde değilken yüksek çalıyo skntı yok sesi. ama elime aldığım gibi kısılıyor sesi. elime aldığımı açacağımı mı algılıyoda kısılıyo bi özellikmidri bu nedir tam ?
Bence güzel bir şey hocam boş yere kafa ütülemez. Büyük ihtimal ayarlardan kapatılıyordur. Çağrı ayarları ya da ses ayarları gibi bir şey varsa bir kurcalayın bulursunuz belki.

Iphone 13üm var bende de öyle bence yararlı bir şey dangır dungur çalarken bakınca sesi kısıyor zaten çaldığını anlıyorsun hala yüksek sese gerek kalmıyor insanlar da rahatsız olmuyor çünkü bazıları telefonu çalınca ekrana *** trene baktığı gibi bakıyor şahsen ben rahatsız oluyorum…..

şuan ne kullanıyorsn hocam ? 16 pro max yazıyo imzada
doğruysa kamera ayarını atrmsn
benm 16 proda güzel çekiyodu ayarlar tam yapılıydı buna geçince bi kamera çekimi ön arka çok tatmin etmedi ya valla netlik vs
Şuan güncel olarak 16pro max kullanıyorum hiçbir ayar yapmadım telefonu açtığımda ne ise o ve memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,345
Üyeler
184,927
Son üye
howlTheWizard
Geri