Yardım İphone 17 pro max için kırılmaz kılıf önerisi

Emre mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Beyler iphone 17 pro max için kırılmaz kılıf ve lens koruyucu için öneri lazım aklımda spigen var fakat bildiğim kadarıyla kamera kısmı açık kırılmalar da var kamera kalitesini azlaltmasın diye fakat bulamadım bilgisi önerisi olan var mı acaba?

kırılmaz kılıf derken? orjinal techwoven öneririm apple. 17 pro var kullanıyorum. lens sana kalmış safir iyi bi marka al geç

kırılmaz kılıf derken? orjinal techwoven öneririm apple. 17 pro var kullanıyorum. lens sana kalmış safir iyi bi marka al geç
Kırılmaz derken ekran koruyucu kırılmaz cam yani ama işte kamera bölümü kesik olanlar var da bulamadım teşekkür ederim

Kırılmaz derken ekran koruyucu kırılmaz cam yani ama işte kamera bölümü kesik olanlar var da bulamadım teşekkür ederim
kamera kısmı kesik olanlara lens gerekiyor zaten ki en iyi onların apple tech veya gene apple orjinal önerirm. para verirsen kalitelidri oda apple orjinal demek
bende 17 pro turuncu var orj techoven var

kamera kısmı kesik olanlara lens gerekiyor zaten ki en iyi onların apple tech veya gene apple orjinal önerirm. para verirsen kalitelidri oda apple orjinal demek
bende 17 pro turuncu var orj techoven var
Lens gerekiyor derken ben kılıftan değil kırılmaz için konuştum sanırım yanlış anlaşılma oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyw

Kırılmaz cam için spigen in ez fit pro serisi. Pro yazmasına dikkat et.

Eyw ne farkı var acaba?
ben iphone 17 için pro versiyonunu aldım. Daha önce normallerini kullanıyorum farkı baya var.
Kılçal çiziklere daha dayanıklı. Telefonum 5-6 kere düşmesine rağmen hiçbir darbe izi yok. Pro serisinde 1 kırılmaz cam, normal seride 2 kırılmaz cam çıkıyor. Ekran kalitesini hiç bozmuyor. Parmak izi v.s bırakmıyor

Normal sürümlerde bu sorunlar vardı

ben iphone 17 için pro versiyonunu aldım. Daha önce normallerini kullanıyorum farkı baya var.
Kılçal çiziklere daha dayanıklı. Telefonum 5-6 kere düşmesine rağmen hiçbir darbe izi yok. Pro serisinde 1 kırılmaz cam, normal seride 2 kırılmaz cam çıkıyor. Ekran kalitesini hiç bozmuyor. Parmak izi v.s bırakmıyor

Normal sürümlerde bu sorunlar vardı
Bulamadım bir türlü pro olanını açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,520
Üyeler
186,075
Son üye
Mtk992
Geri