Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 882
Arkadaşlar şunun tipine bakar mısınız bilerek mi yapıyorlar? Telefon obez gibi duruyor
insanların tasarımıyla dalga geçmesinden dolayı bir daha dalga geçmesinler diye yapılmış bir seriArkadaşlar şunun tipine bakar mısınız bilerek mi yapıyorlar? Telefon obez gibi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Bence kare kamera bölgesi çok asortik ve uyumluydu bu ne alaka.insanların tasarımıyla dalga geçmesinden dolayı bir daha dalga geçmesinler diye yapılmış bir seri
tasarıma kötü denince asıl kötüyü gösterdiler mantıklı hareket seneye kimse ağlamaz tasarım kötü diye tutan bir şey devam ettiriyorlar çoğu firmada aynısını yapıyorBence kare kamera bölgesi çok asortik ve uyumluydu bu ne alaka.
GAY TASARIMCILAR ALIRSAN BÖYLE OLURArkadaşlar şunun tipine bakar mısınız bilerek mi yapıyorlar? Telefon obez gibi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Neyi çirkin??Arkadaşlar şunun tipine bakar mısınız bilerek mi yapıyorlar? Telefon obez gibi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Tasarımı ben beğendim öncekilere göre başarılı da buldum ama renkler berbat bence. Cihazın sadece 3 rengi var ve hiçbiri iyi değil özellikle resimdeki turuncu rengi baya berbat.Arkadaşlar şunun tipine bakar mısınız bilerek mi yapıyorlar? Telefon obez gibi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Kılıfsız kullananlar tarzına uydurur da kılıfla baya berbat durur o renk, tek çare turuncu kılıf almakValla telefon bence çok şık duruyor, hatta bence şimdiye kadarki en iyi tasarım. Tasarım göreceli bir şey tabi. Kimi sevmez kimi sever bence turuncu renkte ayrı olmuş. Dua lipada da ayrı bi durmuş telefon![]()