IPhone 17 serisi neden bu kadar çirkin?

Monarch Leviathan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
882
Arkadaşlar şunun tipine bakar mısınız bilerek mi yapıyorlar? Telefon obez gibi duruyor

993901663_.webp

Bence kare kamera bölgesi çok asortik ve uyumluydu bu ne alaka.
tasarıma kötü denince asıl kötüyü gösterdiler mantıklı hareket seneye kimse ağlamaz tasarım kötü diye tutan bir şey devam ettiriyorlar çoğu firmada aynısını yapıyor

ihpne 6s benzeri tasarımı aslında ilk htc yapmıştı sanırım m9 modeliydi. iphone tasarım konusunda özgün değil sadece kopyalıyor

İphone 11 de ilk çıktığında insanlar ne kadar iğrenç ocak gibi kamera demişti sonra herkes alışmıtı ama bu alışılacak gibi değil be

İlk kez olması gereken özelliklerle ürün çıkarıyorlar onun da tasarımı kötü :)

Valla telefon bence çok şık duruyor, hatta bence şimdiye kadarki en iyi tasarım. Tasarım göreceli bir şey tabi. Kimi sevmez kimi sever bence turuncu renkte ayrı olmuş. Dua lipada da ayrı bi durmuş telefon :D

Arkadaşlar şunun tipine bakar mısınız bilerek mi yapıyorlar? Telefon obez gibi duruyor

Alıntıyı görüntüle
Tasarımı ben beğendim öncekilere göre başarılı da buldum ama renkler berbat bence. Cihazın sadece 3 rengi var ve hiçbiri iyi değil özellikle resimdeki turuncu rengi baya berbat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla telefon bence çok şık duruyor, hatta bence şimdiye kadarki en iyi tasarım. Tasarım göreceli bir şey tabi. Kimi sevmez kimi sever bence turuncu renkte ayrı olmuş. Dua lipada da ayrı bi durmuş telefon :D
Kılıfsız kullananlar tarzına uydurur da kılıfla baya berbat durur o renk, tek çare turuncu kılıf almak :)

arkadaki logonun olduğu kısım powerbankli telefon kılıflarına benziyor harbi harbi hiç begenmedim.

Geri