IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

Merhaba Öncelikle elimde 13 Pro Max 512 gb var. Yaklaşık 40 gb boş alanım kalmış. Artık telefonu değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum. 17 Pro max e geçmem gözle görülür fark yaratır mı ? 4 sene dile kolay. 512 gb - 1 tb arasında kaldım . Düşüncelerinizi merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lansmanı izlemedim ama gördüğüm kadarıyla çeviri özelliği gelmiş. Pro 2 yi ilk çıktığı gün almıştım. Geçmeme gerek yok diye düşünüyorum. Alt tarafı iş çıkışı ve sporda müzik dinliyorum. Fazla farkları var mı aralarında ?
Pro 2 varken yükseltmeye gerek yok nabız ölçümü vesaire geldi gayet güzel ancak bunun için yükseltmenize gerek yok yeni Watch SE alınabilir saat yoksa. 13 pro max'den 17 pro max'e geçmek duruma göre mantıklı. İşlemci performansına ihtiyacınız varsa büyük bir upgrade olur yeni özellik olarak çok çok hayati bir şey yok type c haricinde, ancak bir yükseltme yapılacaksa tam zamanı bana göre çünkü 1 sene daha beklerseniz 18 serisi çıkacak o zamanda seneye Apple'ın 20. yılı var onu bekleyin diyeceğiz muhtemelen. 512 ile 1tb arasında ise eğer iCloud kullanıyorsanız 512 kullanmıyorsanız 1tb alın bana kalırsa

Ömründen bahsetmiyorum ben hocam ekran sürelerinden bahsediyorum. Hem fazlasıyla ısınıp hem de fazlasıyla hızlı sarjları bitiyor. Pro Max serilerinde iyi belki sıralamalarda iyi olanlar onlardır.
en üst seviyeleri test ediyorlar ona istinaden

Aliminyum olması kasanın cok canımı sıkıyor. 150 bin verip Aliminyum kasa almak komik geliyor biraz. Titanyum ya da paslanmaz çelik olsaydı iiydi. Sırf bu yüzden almayabilirim telefonu ve 1 sene bekleyebilirim. Teşekkürler Apple.

sadece e sim mi olacak, kaçak almayı düşünüyorum.
Yoksa 16 pro max mi alım.

14 Pro Max 128GB ne kadara gider sizce? 17 Pro Max almayı düşünüyorum.
Pil sağlığı: 80
Ek takas 45-50 civarı veriyor, az gibi geldi.

78 bin ve 120 bin tl olan yurt içi apple tr garantili 17 17 pro max ler ithalatçı garantili kayıtlı olarak kaç bine satılır sizce

1757863853338.webp

ARKADAŞLAR İPHONE ALDIM ALIRIM Bİ HAYIRLI OLSUN

Arkadaşlar 17 PM turuncu ve lacivert ayırttım. Hangisini alayım aşırı kararsız kaldım ne dersiniz? Turuncu bayar mı zamanla, kılıfla kapatması da zor kamera kısmı çok geniş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri