Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,267
Pro 2 varken yükseltmeye gerek yok nabız ölçümü vesaire geldi gayet güzel ancak bunun için yükseltmenize gerek yok yeni Watch SE alınabilir saat yoksa. 13 pro max'den 17 pro max'e geçmek duruma göre mantıklı. İşlemci performansına ihtiyacınız varsa büyük bir upgrade olur yeni özellik olarak çok çok hayati bir şey yok type c haricinde, ancak bir yükseltme yapılacaksa tam zamanı bana göre çünkü 1 sene daha beklerseniz 18 serisi çıkacak o zamanda seneye Apple'ın 20. yılı var onu bekleyin diyeceğiz muhtemelen. 512 ile 1tb arasında ise eğer iCloud kullanıyorsanız 512 kullanmıyorsanız 1tb alın bana kalırsaMerhaba Öncelikle elimde 13 Pro Max 512 gb var. Yaklaşık 40 gb boş alanım kalmış. Artık telefonu değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum. 17 Pro max e geçmem gözle görülür fark yaratır mı ? 4 sene dile kolay. 512 gb - 1 tb arasında kaldım . Düşüncelerinizi merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lansmanı izlemedim ama gördüğüm kadarıyla çeviri özelliği gelmiş. Pro 2 yi ilk çıktığı gün almıştım. Geçmeme gerek yok diye düşünüyorum. Alt tarafı iş çıkışı ve sporda müzik dinliyorum. Fazla farkları var mı aralarında ?