Hacım gün içinde aktif kullanacağım için pil sağlığı önemli. Ayrıca kasma, donma, soğukta kapanma vs. var mı?benım pederde var ben elımdekı telefonu ona verıp yenı telefon alıcam ıstersen konusuruz
kapanma donma yokta pıl saglıgını bılmıyorum suanda ıste kendısı gelınce bakarımHacım gün içinde aktif kullanacağım için pil sağlığı önemli. Ayrıca kasma, donma, soğukta kapanma vs. var mı?
kapanma donma yokta pıl saglıgını bılmıyorum suanda ıste kendısı gelınce bakarım
yalnız elden satarım haberınız olsun Bursa'dayımHacım gün içinde aktif kullanacağım için pil sağlığı önemli. Ayrıca kasma, donma, soğukta kapanma vs. var mı?
Maalesef elden alamam hacım.kapanma donma yokta pıl saglıgını bılmıyorum suanda ıste kendısı gelınce bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız elden satarım haberınız olsun Bursa'dayım
2. el alacağın iphone 6'nın pili %100 gözükecek , yeni pil takılınca 100'de takılı kalıyor.Hacım gün içinde aktif kullanacağım için pil sağlığı önemli. Ayrıca kasma, donma, soğukta kapanma vs. var mı?
Yenilenmiş cihaz almaya karar verdim hocam. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.2. el alacağın iphone 6'nın pili %100 gözükecek , yeni pil takılınca 100'de takılı kalıyor.
1 ay kullanmıştım iphone 6 pili hemen bitiyor 2 saat belki sürüyodur. Çabuk ısınıyor çok ısınıyordu. Kapanma pilden dolayı oluyordu.
Hocam neden yenilenmiş almayayım sıkıntılı mı oluyorlar? Senatech firmasından alacaktım. Google yorumları iyi gibiydi. A kalite, garanti ve iade hakkı vs. sunuyorlar. Sarı siteden aldığımda çıkma ve kullanılamaz halde bir telefon almak istemiyorum. Ayrıca telefonu günde bir iki saat iş için kullanacağım. Şahsi telefonum farklı olacak.Sarı Siteden alabilirsiniz. Yenilenmiş almayın.
Ve 6 yerine 6S almanız bin defa daha iyi olur kullanacaksanız tabii, kullanmayacaksanız mesela yd cihaza vgeri paylaşımı yapmak için alıyorsanız 6 alın.
Ayrıca ios 14 altı bir cihaz almak zorunda olduğum için 6 almayı düşünüyordum.Sarı Siteden alabilirsiniz. Yenilenmiş almayın.
Ve 6 yerine 6S almanız bin defa daha iyi olur kullanacaksanız tabii, kullanmayacaksanız mesela yd cihaza vgeri paylaşımı yapmak için alıyorsanız 6 alın.
Yenilenmiş ürünler "yenilenirken" orjinal parçalar kullanılmıyor hocam, hiçbiri orjinal değpil o parçaların, ekran ve batarya en yaygınları. 1 yıl garanti veriliyor sonra dayanmıyor zaten.Hocam neden yenilenmiş almayayım sıkıntılı mı oluyorlar? Senatech firmasından alacaktım. Google yorumları iyi gibiydi. A kalite, garanti ve iade hakkı vs. sunuyorlar. Sarı siteden aldığımda çıkma ve kullanılamaz halde bir telefon almak istemiyorum. Ayrıca telefonu günde bir iki saat iş için kullanacağım. Şahsi telefonum farklı olacak.
Ayrıca ios 14 altı bir cihaz almak zorunda olduğum için 6 almayı düşünüyordum.
Hocam sarı siteden alsam daha kötü olma şansı yüksek değil mi? Garanti ve iade yok sonuçta.Yenilenmiş ürünler "yenilenirken" orjinal parçalar kullanılmıyor hocam, hiçbiri orjinal değpil o parçaların, ekran ve batarya en yaygınları. 1 yıl garanti veriliyor sonra dayanmıyor zaten.
Hayır.Hocam sarı siteden alsam daha kötü olma şansı yüksek değil mi? Garanti ve iade yok sonuçta.