IOS iphone 6 şarj sıkıntısı

Reaksiyon skoru
254
hem çok yavaş şarj oluyor hem de anında bitiyor %100 olan şarjım şakasız 25dk telefona aralıksız baktığımda bitiyor şarj ömrü mü bir şey %47 çok kötü hafta içi yazıcıoğlunda bir tanıdığa vericem orjinal olmayan bir parça için ne kadar fiyat alır bilen yardımcı olabilir mi

hem çok yavaş şarj oluyor hem de anında bitiyor %100 olan şarjım şakasız 25dk telefona aralıksız baktığımda bitiyor şarj ömrü mü bir şey %47 çok kötü hafta içi yazıcıoğlunda bir tanıdığa vericem orjinal olmayan bir parça için ne kadar fiyat alır bilen yardımcı olabilir mi
ben iphone 8 plus kullanıyorum pili 84 çok hızlı şarj oluyo fakat abartı hızlı bitmiyo sen 47 demişşsin hızlı bitmesi gayet normal orjinal parçalar çok para değildir ama sana tavsiyem eğer adaptörün çakma ise pili bitirir söyliyim

Sizin de dediğiniz gibi batarya ölü hocam.

Ben de eski iPhone’umun bataryasını değitireceğim, herkes Deji markasını öneriyor. Eğer iyi bir batarya takmayacaksa internetten sipariş edip tanıdığınıza götürün taksın, el emeği ödersiniz sadece.

eğer piili değiştireceksen kaliteli bir pil al ki sıkıntı çıkartmasın

Sizin de dediğiniz gibi batarya ölü hocam.

Ben de eski iPhone’umun bataryasını değitireceğim, herkes Deji markasını öneriyor. Eğer iyi bir batarya takmayacaksa internetten sipariş edip tanıdığınıza götürün taksın, el emeği ödersiniz sadece.
bir tanıdık yapıcak ailecek yakınımız kalite konusunda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum orjinal biraz tuzludur zaten orjinal olmayıp kaliteli bir parça taksa maksimum ne kadar öderim ?

Bataryan ölmüş dostum.

Ben de bu durumdan çok çekmiştim birkaç sene önce. 150 lira civarına orijinal bir batarya satın al ve en yakın zamanda telefonunudeğiştirmeye bak derim. iPhone 6 artık kullanılmaz kanımca.

bir tanıdık yapıcak ailecek yakınımız kalite konusunda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum orjinal biraz tuzludur zaten orjinal olmayıp kaliteli bir parça taksa maksimum ne kadar öderim ?
Çok değişiyor dükkandan dükkana, şehirden şehire. Orijinali 400 TL.
Bence ortalama 150 TL’yi geçmemesi lazım. Tanıdıksa daha uyguna yapar.

Çok değişiyor dükkandan dükkana, şehirden şehire. Orijinali 400 TL.
Bence ortalama 150 TL’yi geçmemesi lazım. Tanıdıksa daha uyguna yapar.
tamamdır teşekkürler
Post automatically merged:

Bataryan ölmüş dostum.

Ben de bu durumdan çok çekmiştim birkaç sene önce. 150 lira civarına orijinal bir batarya satın al ve en yakın zamanda telefonunudeğiştirmeye bak derim. iPhone 6 artık kullanılmaz kanımca.
benimde amacım o yönde fakat şuanlık durum yok mecburi böyle devam ama umarım kısa zamanda alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,078
Üyeler
190,855
Son üye
haydar7860
Geri