Merhaba, Telefonu ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?Merhabalar öncelikle benim iphone 6s 16gb telefonum var ekranında kılcal çizik falan var kozmetiği iyi pil sağlığı (68) ve satmak istiyorum ne kadar eder acaba 850 düşünüyorum. Anlayanlar yardım edebilirse sevinirim, teşekkürler.
Bu fiyat iyidir.850 düşünüyorum.
850 den koy bence pazarlıkla 750 ye verirsinMerhabalar öncelikle benim iphone 6s 16gb telefonum var ekranında kılcal çizik falan var kozmetiği iyi pil sağlığı (68) ve satmak istiyorum ne kadar eder acaba 850 düşünüyorum. Anlayanlar yardım edebilirse sevinirim, teşekkürler.
4.5 yıldır kullanıyorumMerhaba, Telefonu ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?
4.5 yıla göre çok temiz kullanmışsınız4.5 yıldır kullanıyorum
Sanki dün gibi hatırlıyorum kutuyu açarken heyecanımı700 - 800 arası satabilirsin. (6S'ler de eskidi be, zaman ne çabuk geçiyor)
İlk telefonumdu bir şey olmasın diye çok dikkatli kullandım hala alışkanlığı devam ediyor4.5 yıla göre çok temiz kullanmışsınız
Benim ilk telefonum iPhone 4s'di, o zamanlar bayağı ünlüydü. Şimdi 2. eli 300tl etmiyor. Bunun yerine ne alacaksın bu arada?Sanki dün gibi hatırlıyorum kutuyu açarken heyecanımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk telefonumdu bir şey olmasın diye çok dikkatli kullandım hala alışkanlığı devam ediyor
Galaxy M51 düşünüyorum 3500 bandında en iyi seçenek gibi.Benim ilk telefonum iPhone 4s'di, o zamanlar bayağı ünlüydü. Şimdi 2. eli 300tl etmiyor. Bunun yerine ne alacaksın bu arada?