Neler Yeni

İphone 6s den pc ye fotoğraf ve video aktarma

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar elimde 16gb iphone 6s var malum 16gb artık yetmiyor mevcut fotoğraf ve videoları aktarmak istiyorum ama içe aktarma ile yapamadım hata veriyor airdroid ile deniyorum resimleri seçince indirmiyor nedeni nedir veya başka bir yolu var mı nasıl çözerim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
itunes ile pc ye yedek alıp kısayol ile yedek aldığın klasörü bulup anca o şekilde pcye aktara bilirsin. Youtube de birden fazla destek videosu var o yolları takip et. Model fark etmior iphone itunes fotoğraf aktarma yazarak bulabilirsin. bütün modeller için sabit bir yoldur iphone'da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Üşenmem dersen whatsapptan bir tanıdığına at whatsapp web'den girip teker teker indir.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berkecan Ergin

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar işin aksi tarafı o ki ne itunes den atabiliyorum telefonu görmüyor galiba hafıza dolu olduğu icin güncelleyemiyorum. Eşimin telefonuna da atamıyorum whatsappdan gönderme yapmıyor çok saçma bi durum ama böyle

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar işin aksi tarafı o ki ne itunes den atabiliyorum telefonu görmüyor galiba hafıza dolu olduğu icin güncelleyemiyorum. Eşimin telefonuna da atamıyorum whatsappdan gönderme yapmıyor çok saçma bi durum ama böyle
Bir de 3uTools indirip ona bağlamayı dener misiniz?

En İyi Cevap
3
Hocam üstte bir arkadaşın dediği gibi galerinizi telegram üzerinden kayıtlı mesajlar bölümüne atın. Telegram WhatsApp gibi değil hem yüksek kalite atabiliyorsunuz hemde yedekleme gibi bir olayı yok silip aylar sonrada baksanız o fotoğraflar orada duruyor.(1 Sene giriş yapmazsanız hesap silinir dikkat edin)

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 seferlik icloud 50 gb al.yedeğini oraya yap.yedeği yapınca telefındakileri siliyor icloudda kalıyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Çok değişik öneriler gelmiş. Tek seferde 16gb fotoyu atamayacağı için çok çok uğraştırıcı olur. En mantıklısı Google Fotoğraflar. Kuracak, oturum açacak, yedekleyecek, bilgisayardan girip tüm fotoğrafları tek seferde indirecek. 15GB ücretsiz alan sunuyor. Telefon da 16gb olduğu için rahat rahat yetecektir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar elimde 16gb iphone 6s var malum 16gb artık yetmiyor mevcut fotoğraf ve videoları aktarmak istiyorum ama içe aktarma ile yapamadım hata veriyor airdroid ile deniyorum resimleri seçince indirmiyor nedeni nedir veya başka bir yolu var mı nasıl çözerim ?
Whatsapp kaliteyi çok düşürüyor 5₺ verip 50gb iCloud alıp PC’ye indirebilirsin. Veya Google Drive.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Documents diye bir programla dün biraz attım fakat onda da atarken 10 fotoğraf atınca yeterli boş alan yok diyip hata veriyor çok uğraştırıyor.Bu telegram olayı olursa onu denemeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,505
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom