ichbinozan
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Arkadaslar iphone 6s e klavye ve fare baglayabiliyor muyum?
Yav o küçücük ekrana sorf "pabçi" oynamak için uğraşacak mısın.Arkadaslar iphone 6s e klavye ve fare baglayabiliyor muyum?
Pubg icin sormuyorum dostum GeforceNOW denemek icin sormustum.Yav o küçücük ekrana sorf "pabçi" oynamak için uğraşacak mısın.
Kablosuzsa sadece 1ini.
Kabloluysa hiçbirisini takamazsın.
Geforce nowu daha zaten deneyemezsin aktivasyon kodun yoksa.PUBG icin sormuyorum dostum GeforceNOW denemek icin sormustum.
Merak etme dostum premium uyeyim avrupa sunucularinaGeforce nowu daha zaten deneyemezsin aktivasyon kodun yoksa.
Hadi len bizi mi yiyorsun 6s kullanıyorsunMerak etme dostum premium uyeyim avrupa sunucularina
Dostum seni neden kandirayim? Bilgisayarda da kullaniyorum zaten ayni zamanda telefonumda denemek istedim.Uslubuna dikkat et istersen.Hadi len bizi mi yiyorsun 6s kullanıyorsun
Deneyecek olsan 2020 şubatda geldi bile zaten
Ayrıca bilgisayarın varsa oradan dene telefonu napacan.
İmsanları bu kadar saf sanma.
Klavye fare yerine dualshock 4 yada xbox ın bir önceki çıkan kolunu alıp bağla çünkü klavye mouse için çok uğraşırsınArkadaslar iphone 6s e klavye ve fare baglayabiliyor muyum?
Android TV Box aldim.TV uzerinde rahatca gamepad uzerinden oynuyorum.Yine de tesekkurlerKlavye fare yerine dualshock 4 yada xbox ın bir önceki çıkan kolunu alıp bağla çünkü klavye mouse için çok uğraşırsın
İyi oyunlar o zaman. Rica ederimAndroid TV Box aldim.TV uzerinde rahatca gamepad uzerinden oynuyorum.Yine de tesekkurler![]()