şarjı yetmez depolaması yetmez üstüne bir de apple 1 2 sene içerisinde 6'ya yaptığı gibi güncellemeleri keser ortada bırakır iphone 7 o fiyata daha performanslı markalar bulunabilirSizce hala alınabilir bir telefonmu ve PUBG mobileyi 30 fps oynatır mı?
Açıkçası o fiyat bandındaki telefonlarda hiç ısınamadım niyeyse.şarjı yetmez depolaması yetmez üstüne bir de apple 1 2 sene içerisinde 6'ya yaptığı gibi güncellemeleri keser ortada bırakır iphone 7 o fiyata daha performanslı markalar bulunabilir
Yok 32 bile yeterli olacaktır benim içinBen yaklaşık 5 yıldır 6s 32gb kullanıyorum yüklediğim her oyunda akıcı oynadım oynuyorumda (PUBG gta san andreas vs.) ama pil ömrü bakımından yetersiz kalıyor depolama olarak bana yeterli çok fotoğraf video çeken biriysen 32gb yetmeyebilir
Sıkıntı değil eğer dediğiniz gibi oynanıyorsa alacağım.Bende var memnunum PUBG mobile’i en yüksek ayarlarda akıcı oynatıyor ama bataryası kötü
hayır oynayamazsın o güncelleme kesildiğinde onun yerine oyun için telefonlar var onlara bakAçıkçası o fiyat bandındaki telefonlarda hiç ısınamadım niyeyse.
Yok 32 bile yeterli olacaktır benim için
Sıkıntı değil eğer dediğiniz gibi oynanıyorsa alacağım.
Açıkçası o fiyat bandındaki telefonlarda hiç ısınamadım niyeyse.
Yok 32 bile yeterli olacaktır benim için
Sıkıntı değil eğer dediğiniz gibi oynanıyorsa alacağım.